Σε ξένα χέρια 7/10: Ο Μάνος αποκαλύπτει την αλήθεια για το μωρό

Οι σημερινές εξελίξεις της νέας σειράς της ΕΡΤ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε ξένα χέρια 7/10: Ο Μάνος αποκαλύπτει την αλήθεια για το μωρό

Στο σημερινό επεισόδιο της νέας σειράς της ΕΡΤ, Σε ξένα χέρια -που δεν σημειώνει καθόλου καλή νούμερα τηλεθέασης-, η Τόνια και η Πελαγία δίνουν κατάθεση στην αστυνομία και ο Μάνος, μετά τις πιέσεις της Ντάντως, της αποκαλύπτει την αλήθεια για το μωρό.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς Σε ξένα χέρια

Η Τόνια και η Πελαγία δίνουν κατάθεση στην αστυνομία μετά τη συνάντησή τους με τον Ταρζάν, έχοντας στα χέρια τους ένα καινούργιο στοιχείο, ενώ η Σούλα αρνείται να τις πιστέψει.

Ο Λουδοβίκος προτείνει στην Τόνια να δουλέψει στο μαγαζί του. Ο Μάνος, μετά τις πιέσεις της Ντάντως, της αποκαλύπτει την αλήθεια για το μωρό, ενώ ο Φεγκούδης προσπαθεί να μάθει τι κρύβουν.

Ο Πιπερόπουλος ζητάει από τον Μάνο να δουλέψει γι’ αυτόν, με υψηλό μισθό αλλά και… με προϋποθέσεις...

 Σε ξένα χέρια 7/10

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου

Επεισόδιο 10o. Ο Μάνος αρνείται για την ώρα την πρόταση του Πιπερόπουλου κι ενημερώνει τη Μαριτίνα για τις κινήσεις του πατέρα της. Εκείνη βρίσκει ευκαιρία να επισπεύσουν τον γάμο. Η Τόνια τα βρίσκει με τη Μάρω κι αποφασίζει να ξεκινήσει δουλειά στο μαγαζί του Λουδοβίκου. Η Αστυνομία εντοπίζει το σπίτι του Ταρζάν, κι αυτός με τον Φλοριάν μένουν τελικά στο πάρκο. Η Ντάντω πηγαίνει στο σημείο που έγινε το μοιραίο με το μωρό και πετυχαίνει τον Φλοριάν με τον Ταρζάν. Θα προλάβει να τους ζητήσει πληροφορίες για το μωρό;

Η πλοκή της σειράς

Αφετηρία της αφήγησης αποτελεί η απαγωγή ενός βρέφους, που γίνεται η αφορμή να ενωθούν οι μοίρες και οι ζωές των ανθρώπων της ιστορίας μας. Το αθώο βρέφος γεννήθηκε σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον, που ο ίδιος ο πατέρας του είχε προαποφασίσει ότι θα το πουλήσει κρυφά από τη μητέρα του, βάζοντας να το απαγάγουν.

Όμως, κατά τη διάρκεια της απαγωγής, όλα μπερδεύονται κι έτσι, το βρέφος φτάνει στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία Χαράλαμπου Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) ως από μηχανής… εγγονός του. Από θέλημα της μοίρας, το μωρό βρίσκεται στο αμάξι του γιου του Φεγκούδη, Μάνου (Κυριάκος Σαλής). Η μητέρα του, η Τόνια Μαυρομάτη (Βάσω Λασκαράκη), που το αναζητούσε, μέσα από μια περίεργη σύμπτωση, έρχεται να εργαστεί ως νταντά του ίδιου της του παιδιού στην έπαυλη, χωρίς, φυσικά, να το αναγνωρίσει…