The Bachelor 2: Η εντυπωσιακή έκπληξη του Αλέξη Παππά άφησε με το στόμα ανοιχτό τα κορίτσια

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Η εντυπωσιακή έκπληξη του Αλέξη Παππά άφησε με το στόμα ανοιχτό τα κορίτσια

Πολλές αναμένεται να είναι και οι σημερινές εξελίξεις στο επεισόδιο του The Bachelor 2 καθώς ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κορίτσια μετά από τις καινούργιες προσθήκες έχει "φουντώσει" για τα καλά.

Έτσι, ο Αλέξης Παππάς θεώρησε πως θα ήταν πολύ καλή ιδέα να πάει μέχρι την βίλα προκειμένου να ενημερώσει τα κορίτσια πως θα υπάρξει ένα ατομικό ραντεβού. Μάλιστα δεν ήταν μόνος καθώς μαζί του είχε διάφορες γλυκές - εκπλήξεις.

Όπως ήταν αναμενόμενο όλες γλυκάθηκαν με την έκπληξη του. Να τονίσουμε πως στο τέλος μόνο μια θα είναι εκείνη η οποία θα καταφέρει να τον κατακτήσει, να δεχτεί το μονόπετρο και να γίνει η γυναίκα της ζωής του.

Η έκπληξη του Αλέξη Παππά

Ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε αν είναι ερωτευμένος - «Έχω έρθει κοντά με...»

Στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/9) ο Αλέξης Παππάς. Ο ίδιος φυσικά αναφέρθηκε στις κοπέλες που τον διεκδικούν στο Bachelor 2.

Ο γνωστός ηθοποιός, μετά την αποχώρηση της Ειρήνης, αποκάλυψε πως για μερικές μέρες τρέφει ήδη συναισθήματα ενώ το ενδιαφέρον του παραμένει αρκετά φιλικό.

«Τι καλύτερο από το να περνάω τον χρόνο μου με αυτές τις κοπέλες; Στη φάση που βρίσκομαι στόχος και σκοπός μου είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Θέλω να βρω τη γυναίκα που θα μου κλέψει την καρδιά εδώ. Είναι εντυπωσιακό πόσο ξεχωριστοί χαρακτήρες είναι οι κοπέλες. Με κάποιες έχω ερωτικά συναισθήματα, με κάποιες άλλες φιλικά. Έχω έρθει κοντά με κάποιες κοπέλς, αλλά ερωτευμένος δεν δηλώνω ακόμα.

Αισθάνομαι περίεργα με τις εντάσεις. Θέλω να υπάρχει ησυχία και δεν μου αρέσει να βλέπω εντάσεις που φτάνουν σε αυτά τα όρια. Δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους να αλλάξουν κάποια πράγματα που κατονομάζω από την αρχή. Αν αυτό δεν γίνει, τότε είναι λόγος για να μην προχωρήσει με μια κοπέλα».