The Bachelor 2: "Λύγισε" η Ιωάννα μπροστά στον Αλέξη μετά από την εξομολόγησή της

«Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2:

Το αποψινό επεισόδιο του The Bachelor 2, αποδεικνύει πως οι εξελίξεις είναι κάθε φορά άκρως καταιγιστικές καθώς πέρα από την τρυφερή κίνηση του Αλέξη Παππά, αφού έκανε "έκπληξη" στα κορίτσια, ήρθε και ο τσακωμός ανάμεσα στην Λένα και την Σταύη.

Μέσα σε όλα μια ήταν εκείνη η οποία στάθηκε τυχερή αφού μετά από την έκπληξη ο Bachelor ανακοίνωσε ποια κοπέλα θα πήγαινε μαζί του στο ατομικό ραντεβού.

Έτσι, η Ιωάννα ήρθε αρκετά κοντά με αποτέλεσμα να "ανοίξει" την καρδιά της στον Bachelor και με το παραπάνω αφού αποκάλυψε το πως φαντάζεται την μελλοντική της ζωή με τα παιδιά που θέλει να αποκτήσει. Μάλιστα, τον μάγεψε κανονικά αφού φεύγοντας πήρε μαζί και το κόκκινο τριαντάφυλλο.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας στον Αλέξη Παππά

Πασίγνωστη παρουσιάστρια μπαίνει στο The Bachelor 2 για τα μάτια του Αλέξη Παππά

Κι ενώ τα νέα για το μέλλον του Bachelor δεν είναι καθόλου καλά (δείτε εδώ τι απόφαση πήραν στον ALPHA) μια νέα... αλλά όχι μόνιμη προσθήκη θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές!

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της «Super Κατερίνα», μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να εισβάλει στη βίλα για να κάνει μια συζήτηση με τον γοητευτικό εργένη, ο οποίος αναζητά τον έρωτα και την αγάπη, ανάμεσα στα πανέμορφα κορίτσια που διεκδικούν την καρδιά του.

Η KatKen έχει άλυτα ζητήματα να λύσει με τον Αλέξη Παππά, από το παρελθόν και όπως είπε, εκείνος δεν γνωρίζει τίποταγια την άφιξή της.