The Bachelor 2: Αυτή είναι η παίκτρια που δεν πήρε τριαντάφυλλο

Ξέσπασε μετά την αποχώρησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Αυτή είναι η παίκτρια που δεν πήρε τριαντάφυλλο

Εξαιρετικά κρίσιμη ήταν η σημερινή (8/10) αποχώρηση από το The Bachelor 2. Οι κοπέλες είναι λίγες και έτσι ο κλοιός στενεύει για αυτή που τελικά θα κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Η τελετή των ρόδων με θέμα την Αρχαία Ελλάδα είχε λίγο απ' όλα. Κάτι οι χοροί, κάτι τα τρυφερά τετ-α-τετ και φυσικά τα κλάματα των κοριτσιών.

Η παίκτρια που αποχώρησε από το The Bachelor 2

Τελικά αυτή που δεν πήρε το πολυπόθητο τριαντάφυλλο από τον Αλέξη ήταν η Φαίη, η οποία μάλιστα ξέσπασε μετά την αποχώρησή της.

«Είχα συναισθήματα για τον Αλέξη απλά δεν του τα έδειξα με τον καλύτερο τρόπο. Τον καταλαβαίνω είναι πολλές οι κοπέλες εδώ και ήδη μου είχε δώσει πολλές ευκαιρίες. Αυτά που έδειξε εδώ δεν πρέπει να τα δείξω έξω για να βρω τον αληθινό έρωτα. Είναι κάποια κορίτσια με τα οποία έχουμε έρθει κοντά και πραγματικά τις συμπαθώ. Εύχομαι πραγματικά στον Αλέξη να βρει αυτό που ψάχνει», είπε η Φαίη μιλώντας στον Γιώργο Σατσίδη.

Η οργή της Φαίης λίγο πριν αποχωρήσει

Η Φαίη είναι με διαφορά η πιο εκρηκτική κοπέλα μέσα στο σπίτι του The Bachelor 2. Κάθε της αντίδραση είναι υπερβολική και δεν διστάζει να έρθει σε αντιπαράθεση με όλα τα κορίτσια στο σπίτι μιας και θεωρεί πως μόνο εκείνη είναι πραγματικά ερωτευμένη με τον Αλέξη Παππά.

Έτσι, στο σημερινό επεισόδιο, μετά τον ομηρικό καυγά της με την Έλενα, στο κοκτέιλ πάρτι βρέθηκε με τον Αλέξη και οι δυο τους προσπάθησαν να λύσουν το θέμα που προέκυψε. Η Αθηνά New York ωστόσο είχε άλλα σχέδια μιας και αποφάσισε να κάνει κι εκείνη για μία φορά «κοτόπουλο μπλοκ».

«Κορίτσια είμαι πάρα πολύ εκνευρισμένη. Πάρα μα πάρα πολύ. Εκεί που μιλάω με τον Αλέξη ωραία και καλά έρχεται η Αθηνά και μας διακόπτει. Είναι απαράδεκτη η κοπέλα. Ξέρει η Αθηνά και της το είπα ότι εγώ με τον Αλέξη δεν έχω τόσες ευκαιρίες όσες εκείνη», είπε οργισμένη η Φαίη.