Η γη της ελιάς: Ο Στέφανος στην αγκαλιά άλλης γυναίκας μετά την Μυρτάλη

Αποκλειστικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η γη της ελιάς: Ο Στέφανος στην αγκαλιά άλλης γυναίκας μετά την Μυρτάλη

Παρά την άσχημη περιπέτεια της Μυρτάλης στην σειρά Η γη της ελιάς, ο Στέφανος είναι ακόμα απόμακρος και το ζευγάρι συνεχίζει να είναι χώρια, μέχρι τη στιγμή που τυχαία θα μπει στη ζωή του Στέφανου μια άλλη κοπέλα, ανάβοντας τη σπίθα της ζήλιας στην καρδιά της Μυρτάλης.

tv24

Η οικογένεια του Στάθη αποφασίζει μετά από διάφορες δύσκολες καταστάσεις να έρθει πιο κοντά και να πάνε όλοι μαζί να φάνε σε μια ταβέρνα. Σ’ αυτή την οικογενειακή ταβέρνα βοηθάει η κόρη του ιδιοκτήτη, η Ελένη. Είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, η οποία βάζει στο μάτι τον Στέφανο, αλλά κι εκείνος δείχνει να ενδιαφέρεται. Ανάμεσά τους αρχίζει ένα έντονο φλερτ, που σιγά-σιγά εξελίσσεται.

Ο Στέφανος και η Ελένη αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα, αλλά η επιστροφή της Μυρτάλης θα αναστατώσει για μια ακόμη φορά τα νερά στη Μάνη. Ο Στέφανος θα ταραχτεί όταν μάθει ότι η Μυρτάλη βρίσκεται στη Μάνη, αλλά πλέον έχει αρχίσει να βγαίνει με την Ελένη και μάλιστα μέσα στο χωριό. Λίγο αργότερα, μια τυχαία συνάντηση του Στέφανου με τη Μυρτάλη στο καφενείο πυροδοτεί έντονα συναισθήματα στο χωρισμένο ζευγάρι. Εξακολουθούν να είναι ερωτευμένοι, αλλά κανένας από τους δύο δεν κάνει ένα βήμα. Από την άλλη αυτός είναι ο δολοφόνος των Στεφαναίων.

Ο εγωισμός τους είναι πάνω απ’ όλα, με καταστροφικές συνέπειες. Την ίδια στιγμή η Ελένη και ο Στέφανος αρχίζουν να γνωρίζονται καλύτερα, ενώ η Αρετή ενθουσιάζεται με την προοπτική αυτής της σχέσης: «Είδες; Αυτό είναι κορίτσι για σπίτι. Ομορφη, μυαλωμένη, νοικοκυρά και έχει τον τρόπο της. Ευχαριστώ Παναγία μου, που σώθηκε το παιδί μου από την άλλη τη σουρτούκω, που τον έσερνε από τη μύτη», λέει συνέχεια. Στο μεταξύ δεν αργεί η στιγμή που η Μυρτάλη θα καταλάβει το λάθος της να μη διεκδικεί τον αγαπημένο της. Οταν τον βλέπει αγκαλιά με την Ελένη, η ζήλια τής καίει τα σωθικά και η κοπέλα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Την στιγμή που τα νέα για τη σειρά είναι άσχημα.

Γη της Ελιάς Μυρτάλη

Η Αρετή λέει στον Στέφανο τις υποψίες της για τον Στάθη στην Γη της ελιάς

Η Αρετή έχει αρχίσει να εντοπίζει διαφορές στη συμπεριφορά του Στάθη και οι υποψίες της ότι την απατάει φουντώνουν όλο και περισσότερο - δείτε εδώ - . Ετσι η γυναίκα αρχίζει να μοιράζεται τους προβληματισμούς της με τον Στέφανο: «Με τον πατέρα σου κάτι συμβαίνει. Ολο με αποφεύγει, τον έχω πιάσει να λέει ψέματα και συνέχεια εξαφανίζεται. Ανησυχώ πολύ Στέφανε, μήπως υπάρχει κάποια άλλη που τον έχει ξελογιάσει. Δεν θέλουν και πολύ οι άντρες!», του ομολογεί.

Ο Στέφανος, ταράζεται με όσα ακούει και με τη σειρά του προειδοποιεί τον Στάθη: «Δεν ξέρω τι έχεις, αλλά να ξέρεις ότι αν πληγώσεις τη μητέρα μου, εμένα ξέγραψέ με, θα σου γυρίσω την πλάτη». Ο Στάθης στριμώχνεται με όσα του λέει ο γιος του και ζητά από την Ιουλία: «Καλύτερα να αραιώσουμε για λίγο καιρό τις συναντήσεις μας, μέχρι να καταλαγιάσουν οι υποψίες της Αρετής» και η Ιουλία προβληματίζεται. Την ίδια στιγμή το μαγαζί της Αρετής είναι πλέον σχεδόν έτοιμο και όλη η οικογένεια μαζεύεται για το κρέμασμα της ταμπέλας και να ευχηθεί τα καλορίζικα.