J2us - highlights 9/10: Η Βουγιουκλάκη, η έκπληξη στην Στικούδη και η πρώτη αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
J2us - highlights 9/10: Η Βουγιουκλάκη, η έκπληξη στην Στικούδη και η πρώτη αποχώρηση

Απολαυστικό ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Just the 2 of us, καθώς οι εμφανίσεις ήταν μοναδικές. Ωστόσο, δεν έλειψαν οι επικές ατάκες, αλλά και οι... εκπλήξεις.

Τα 9/10 highlights του J2us

Η εντυπωσιακή έναρξη και οι ανακοινώσεις του Νίκου Κοκλώνη για την ψηφοφορία

Το τρίτο live του ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου (9/10) άκρως εντυπωσιακά. Ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος είναι στο τιμόνι της παρουσίασης, θέλησε στην έναρξη του μουσικού σόου, να αναφερθεί στις αλλαγές που θα ισχύσουν στο τρίτο live καθώς πλέον θα υπάρξει αποχώρηση.

Έτσι, οι τηλεθεατές έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν δωρεάν πέντε φορές όποιο ζευγάρι τους άρεσε περισσότερο αλλά και οι κριτές θα ψηφίσουν επίσης.

Ο Νίκος Κοκλώνης "κάρφωσε" την Ελένη Βουλγαράκη on air - «Γκρίνιαζε όλη την εβδομάδα»

Το πρώτο ζευγάρι το οποίο τραγούδησε on stage, ήταν η η Ελένη Βουλγαράκη και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης. Κάπου εδώ να θυμίσουμε πως στο προηγούμενο live δεν είχαν πάρει και τις καλύτερες κριτικές.

Βέβαια, ο Νίκος Κοκλώνης μόλις τελείωσε το act έδωσε στεγνά την Ελένη αφού αποκάλυψε πως δεν σταμάτησε όλη τη βδομάδα να γκρινιάζει. «Γκρίνιαζε όλη την εβδομάδα!» φώναξε ο παρουσιαστής. Οι κριτικές που έλαβαν αυτή τη φορά ήταν σίγουρα καλύτερες από την προηγούμενη φορά αλλά σίγουρα όχι οι ιδανικές.

Τα "σάρωσαν" όλα στη σκηνή η Νικόλιζα με τον Μπάρκουλη μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Μέσα σε όλα, η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Νίκος Μπάρκουλης επέστρεψαν μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό και ξεσήκωσαν κοινό και κριτές. Οι δυο τους ερμήνευσαν τη «Ντισκοτέκ» και χάρισαν ένα μοναδικό act που άφησε καλές εντυπώσεις στους κριτές, όπως φάνηκε στη συνέχεια.

Από την άλλη ακόμη και η κριτική επιτροπή δεν "άντεξε" αφού το μουσικό ζευγάρι απέσπασε πολύ θετικά σχόλια αλλά και τέσσερα 8άρια φτάνοντας τους 32 βαθμούς.

Η αναπάντεχη έκπληξη του Νίκου Κοκλώνη στην Κατερίνα Στικούδη και οι ατάκες στον αέρα της εκπομπής

Μεταξύ άλλων δεν έλειψαν κι οι εκπλήξεις από το πρώτα κιόλας λεπτά καθώς μόλις εμφανίστηκε η Κατερίνα Στικούδη η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στο να γεννήσει, ο Νίκος Κοκλώνης φαίνεται να έχει αρκετό άγχος.

Με αρκετή αγωνία, ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν νιώθει καλά και εκείνη με μεγάλη χαρά και υπέρλαμπρη μέσα στην υπέροχη κίτρινη τουαλέτα της τον ενημέρωσε ότι το μωρό έχει πάρει θέση για τη γέννησή του, κάνοντας χιούμορ πως μάλλον έχει τόσο πολύ βολευτεί που δεν λέει να βγει.

"Το πλατό θα γίνει μαιευτήριο" είπε σχεδόν έντρομος αλλά και με πολύ χιούμορ ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος επεφύλασσε και μία έκπληξη στην Κατερίνα. Ξαφνικά μπροστά της εμφανίστηκε ένα τεράστιο καλάθι με όλα τα απαραίτητα για τις πρώτες στιγμές με το μωρό της, από πιπίλες και παιχνίδια μέχρι μπιμπερό και πάνες.

To πιο ωραίο απ' όλα ήταν όμως πως ανάμεσα στα "καλούδια" ήταν και τα πρώτα νανουρίσματα για το μωρό που όμως ήταν το cd με ερμηνείες του Νίκου Κοκλώνη. Όπως πάντα ο παρουσιαστής τρόλαρε για ακόμα μία φορά τον εαυτό του.

Βούρκωσε η Σάσα Σταμάτη - «Ήρθα σε άβολη θέση»

Την τρίτη της εμφάνιση έκανε στο stage του J2US η Σάσα Σταμάτη η οποία φέτος διαγωνίζεται στο μουσικό σόου έχοντας δίπλα της τον Θέμη Αδαμαντίδη. Η ίδια δεν κατάφερε να κρατήσει τα δάκρυά της επάνω στη σκηνή αφού ερμήνευσε το τραγούδι Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα.

Η Σάσα Σταμάτη ερμηνεύοντας τους στίχους έφερε στον μυαλό της τον πατέρα της ο οποίος πριν από μερικούς μήνες έφυγε από τη ζωή. «Για σένα μπαμπά εκεί ψηλά» είπε η Σάσα. Πολύ καλά σχόλια άκουσαν και από τη Βίκυ Σταυροπούλου, όπως και από τον Σταμάτη Φασουλή.

Από την άλλη η Μαρία Μπακοδήμου όμως είπε πως ήρθε σε αμήχανη θέση βλέποντάς την και έκανε λόγο για «συναισθηματικό εκβιασμό» που καλό θα είναι να αποφύγει στο μέλλον η παίκτρια.

Η επική ατάκα της Βίκυς Σταυροπούλου στην Πηγή Δεβετζή - «Γιατί με κοίταξες εκεί που έλεγε χοντρή;»

Οι εμφανίσεις των ζευγαριών συνεχίστηκαν μέχρι την στιγμή που βγήκαν στην σκηνή και η Πηγή Δεβετζή με τον Θάνο Πετρέλη.

Η καλή τους χημεία έδωσε έξτρα πόντους στην εμφάνισή τους και πέτυχαν τη ρυθμολογία, όπως τους είπε αργότερα ο Σταμάτης Φασουλής. Όσο για τη Βίκυ Σταυροπούλου προτίμησε να αστειευτεί με το απαράμιλλο χιούμορ της λέγοντας στην Πηγή «γιατί με κοίταξες εκεί που έλεγε χοντρή;» αναφερόμενη στον γνωστό στίχο του τραγουδιού.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μεταμορφώθηκε σε Αλίκη Βουγιουκλάκη

Στην σκηνή του «Just the 2 of us» ανέβηκε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Χάρης Βαρθακούρης τραγούδησαν για τον «Λευτέρη». Μάλιστα, η συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν κάτι που περίμεναν πως και πως οι τηλεθεατές μιας και αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι υποστηρίζουν πως μοιάζει αρκετά με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Από την άλλη ο Νίκο Κοκλώνης σχολίασε χαρακτηριστικά πως της έλειψε το νάζι. Μάλιστα, η κριτική επιτροπή δεν δίστασε να συμφωνήσει με την άποψη του παρουσιαστή μιας και δεν είδαν τη χαρακτηριστική ναζιάρα Άννα Μαρία που έχουν δει στο TikTok όπου υποδύεται την Αλίκη.

Αυτοί αποχώρησαν

Τελικά αυτοί που δεν τα κατάφεραν και αποχώρησαν πρώτοι από το J2US ήταν η Γιώτα Γρίβα και ο Δημοσθένης Τζουμάνης.