ΣΚΑΙ: Η απόφαση πάρθηκε - Κόβεται τελικά από το κανάλι

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης το... έστειλαν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΣΚΑΙ: Η απόφαση πάρθηκε - Κόβεται τελικά από το κανάλι

Σας το είχαμε αναφέρει πριν από λίγες εβδομάδες πως τα πράγματα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για το εν λόγω project δεν είναι τόσο καλά! Τα ποσοστά τηλεθέασης ήταν πολύ χαμηλά και η ζώνη που βρισκόταν πολύ δύσκολη...

Ο λόγος για το «Top Chef», του οποίου τα γυρίσματα ολοκληρώνονται στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, σαφώς νωρίτερα από το προγραμματισμένο, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη για το «Τι λες τώρα».

Πιθανότατα θα υπάρξουν διπλές αποχωρήσεις παικτών, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο καθώς δεν γνωρίζουμε πόσο μπροστά βρίσκονται τα γυρίσματα.

Ο ΣΚΑΪ, από τη μεριά του, φέρεται να μην έχει σκοπό να επενδύσει σε άλλα ριάλιτι τέτοιου τύπου καθώς η ανταπόκριση του κοινού μόνο η αναμενόμενη δεν ήταν.

Άσχημες εξελίξεις στον ΣΚΑΙ και με το Big Brother

Ο ΣΚΑΙ αυτή την σεζόν βασίστηκε πολύ στο Big Brother αλλά και γενικά σε ριάλιτι! Στα νούμερα της Πέμπτης 30/9, παραδείγματος χάρη, έκανε 3,8% στο δυναμικό κοινό. Που να επιβιώσεις έτσι σε prime time ζώνη με Σασμό και Μέλισσες απέναντι να χτυπάνε οριακά 30αρια;

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα που αναφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Mega Καλημέρα, οι ιθύνοντες έχουν ρίξει ήδη στο τραπέζι την σκέψη να συμπυκνωθούν κάποια επεισόδια ώστε το τέλος του ριάλιτι να έρθει πιο γρήγορα από ότι ήδη ήταν προγραμματισμένο.

Η οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί αλλά αν ο Μεγάλος Αδερφός συνεχίζει να κάνει 10%, όλα μοιάζουν μονόδρομος...