Μόλις Χθες: Ο Σπύρος κάνει τα πάντα για να μη μάθει την αλήθεια ο Μιχάλης

Χαμός στο σημερινό επεισόδιο (11/10)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μόλις Χθες: Ο Σπύρος κάνει τα πάντα για να μη μάθει την αλήθεια ο Μιχάλης

Η νέα αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΪ, «Μόλις Χθες», επιστρέφει σήμερα (11/10) με ένα νέο επεισόδιο και ο εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές. Παρά τις πιέσεις της Λουΐζας, ο Σπύρος επιμένει να μην πει στον Μιχάλη την αλήθεια για την οικογένειά τους.

Αυτά θα δούμε σήμερα στο Μόλις Χθες (11/10)

Επεισόδιο 11

Ο Μιχάλης και η Μαρία θα έρθουν πιο κοντά με την Κατερίνα με αφορμή ένα κουτάβι. Η Λουΐζα προτείνει στον Σπύρο να πούνε στον Μιχάλη την αλήθεια, αλλά ο Σπύρος θέλει να τον απομακρύνει από την οικογένειά του.

Ο Αχιλλέας παίρνει επιτέλους εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η τραυματική εμπειρία της Έλενας με τον Νώντα την φέρνει ξανά σε δύσκολη θέση απέναντι στον Πάνο. Ο Ορέστης έχει βαλθεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην Κέλλυ. Ο Ιάσωνας ζητάει χρήματα από τη Δάφνη για μια νέα επιχείρηση, που συνεχίζει να εθελοτυφλεί απέναντι στα προβλήματα του γιου της.

Η υπόθεση της νέας σειράς του ΣΚΑΪ

Η νέα καθημερινή σειρά Μόλις Χθες έρχεται στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 18.45. Καθημερινά την ίδια ώρα, ο έρωτας, η αντιζηλία, η εξουσία, η αδυναμία, η διεκδίκηση, η ίντριγκα, το καλό και το κακό, η αγάπη και το μίσος, το πάθος και η τρέλα, συγκρούονται και κανείς δεν είναι σίγουρος ποιο απ’ όλα θα νικήσει. Ένας μεγάλος έρωτας καταλήγει σε μία ανελέητη σύγκρουση των ηρώων μεταξύ τους αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό…

Πρεμιέρα για την σειρά Μόλις Χθες στον ΣΚΑΙ

Πρωταγωνιστούν: Αποστόλης Τότσικας (Μιχάλης Γαζής), Σπύρος Σταμούλης (Σπύρος Νικολάου), Μαριάννα Τουμασάτου (Μαρία Γαζή), Απόστολος Γκλέτσος (Αντώνης Λάμπρου), Κωνσταντίνος Καζάκος (Χρήστος Κεχαγιάς), Φωτεινή Τσακίρη (Δάφνη Λάμπρου), Κωνσταντίνα Μιχαήλ (Νόρα Κεχαγιά), Νίκη Βακάλη (Έλενα Σαμαρά), Χρύσα Μιχαλοπούλου (Κορίνα Λάμπρου), Ρένος Ρώτας (Ορέστης Κεχαγιάς), Ελένη Ουζουνίδου (Βαρβάρα), Μαίρη Σαουσοπούλου (Ευγενία), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αχιλλέας Γαζής), Αθηνά Γιακεζόγλου (Λουΐζα Κεχαγιά), Γκαλ Ρομπίσα (Ιάσονας Λάμπρου), Κάτια Παπαιωάννου (Κέλλυ Παυλίδου), Γιάννης Αθητάκης (Σταύρος Γεωργίου), Ανδρέας Λαμπρόπουλος (Θωμάς), Βασίλης Ζαϊφίδης (Μίλτος), Ελένη Μπουκουβάλα (Χριστίνα Λάμπρου), Χριστίνα Στεφανίδη (Βάσια), Αλκιβιάδης Μπακογιάννης (Ζήσης) και ο Γεράσιμος Γεννατάς (Θάνος)