Σασμός: Ανατριχιαστικό απόσπασμα από το αποψινό 12/10 επεισόδιο - Δείτε το πρώτοι

Σε θρίλερ εξελίσσεται το δείπνο του Γιώργη με την οικογένεια της Θεοδώρας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Ανατριχιαστικό απόσπασμα από το αποψινό 12/10 επεισόδιο - Δείτε το πρώτοι

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό 12/10 επεισόδιο της σειράς Σασμός (δείτε εδώ τι θα συμβεί αναλυτικά). Πέρα από την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται η Στέλλα, το ενδιαφέρον των τηλεθεατών θα μονοπωλήσει και το οικογενειακό δείπνο για τους αρραβώνες της Θεοδώρας με τον Γιώργη.

Τα πράγματα, όμως, θα πάρουν διαφορετική τροπή αφού έξω από το σπίτι θα αντικρίσουν...

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

Μια γεύση από το αποψινό 12/10 επεισόδιο του Σασμού

"Θα τον παντρευτώ τον Γιώργη αλλά θα μείνω..."

«Ήταν ώρα να κάνω έναν τέτοιο ρόλο. Είμαι λίγο κακιά και δεν έχει καμία σχέση με τον χαρακτήρα μου», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

Θα τον παντρευτώ τον Γιωργή αλλά θα μείνω προσκολλημένη στον Πετρή. Η σχέση μου με τον Πετρή έχει πολύ πάθος. Η Θοδώρα πραγματικά τον θέλει και τον αγαπάει, δεν είναι καπρίτσιο. Ο Πετρής δεν τη θέλει γιατί ερωτεύεται την Σεμίνα (δείτε την εδώ). Μένει με τον Γιωργή για να αποκατασταθεί».

«Σήμερα έχουμε τους αρραβώνες και βλέπουμε τι ενδιαφέρει την οικογένεια της Θοδώρας και μετά βλέπουμε και τον Μανώλη ότι κολλάει με τον Γιώργη».

Η Δανάη Παππά ρωτήθηκε και για την Ανθούλα, μια κοπέλα που εμφανίζεται να αυτοκτόνησε στη σειρά, ωστόσο δεν αποκάλυψε την ιστορία της, παρόλα αυτά απάντησε στο σενάριο που της έδωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.