Άσε μας ρε μαμά (12/10): Σε αναστάτωση η Ρωξάνη με τον γάμο Δημήτρη - Έλλης

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άσε μας ρε μαμά (12/10): Σε αναστάτωση η Ρωξάνη με τον γάμο Δημήτρη - Έλλης

Η νέα αγαπημένη σειρά του ALPHA, Άσε μας ρε Μαμά, που κατάφερε να «σπάσει» κοντέρ στην τηλεθέαση από την πρώτη κιόλας εβδομάδα προβολής της, επιστρέφει απόψε (12/10) με ένα νέο απολαυστικό επεισόδιο, στο οποίο θα δούμε τη Ρωξάνη να βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα με τον γάμο του Δημήτρη και της Έλλης.

Αυτά θα δούμε σήμερα στο Άσε μας ρε Μαμά

Τρίτη 12 Οκτωβρίου στις 20:00 - Επεισόδιο 14

Η Ρωξάνη με τον Δημήτρη καταφέρνουν να ξεφύγουν από τους ληστές και να γλιτώσουν τα χρήματα, γεγονός που τους φέρνει πιο κοντά. Ο Μενέλαος είναι πεπεισμένος ότι κάπου έχει μπλέξει ο Άρης και δεν ξέρει τι να κάνει για τον βοηθήσει.

Μαζί με την Τζοβάνα παίρνουν την απόφαση να του μιλήσουν πεπεισμένοι ότι θα ακούσουν τα χειρότερα. Ο Παπαπέτρου βάζει στόχο να φτιάξει κορμί για να εντυπωσιάσει τη Ρωξάνη, την οποία όμως φαίνεται να απασχολεί ο επερχόμενος γάμος του Δημήτρη.

Η Έλλη με τη Γεσθημανή στον πυρετό των προετοιμασιών για το γάμο κι ο Δημήτρης σε αναζήτηση γαμπριάτικου κοστουμιού. Φαίνεται πως όλα έχουν μπει σε τελική ευθεία. Είναι όμως έτσι ή όλα θα ανατραπούν την τελευταία στιγμή;

Τι θα δούμε αύριο στο Άσε μας ρε Μαμά - Τετάρτη 13 Οκτωβρίου στις 20:00 - Επεισόδιο 15

Ο Μενέλαος και η Τζοβάνα, καθώς ψάχνουν να βρουν πού έχει μπλέξει ο Άρης, γελοιοποιούνται και έρχονται αντιμέτωποι με τα λάθη που έχουν κάνει ως γονείς.

Ο Ζαχαρίας ζητάει από την Ρωξάνη να ξαναβρεθούν για να της εξηγήσει την ύποπτη συμπεριφορά του.Ο Δημήτρης ξεκινάει να φτιάχνει το δώμα για την Νικόλ, όταν η Έλλη παθαίνει νέα κρίση πανικού.

Η Κορίνα πετυχαίνει τον Βασίλη στο σπίτι της Έλλης, το οποίο έχουν αναλάβει να ανακαινίσουν ο καθένας εκπροσωπώντας την εταιρία του και φαίνεται ότι έχουν περισσότερα κοινά από όσα νομίζουν. Ο Μάθιου, ο Λευτέρης και η Όλγα αναλαμβάνουν να φυλάνε σκοπιές στο σπίτι μετά την επίθεση στην Ρωξάνη.