Μόλις Χθες (12/10): Ο Μιχάλης ξανά αντιμέτωπος με τον Σπύρο και τη Λουΐζα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μόλις Χθες (12/10): Ο Μιχάλης ξανά αντιμέτωπος με τον Σπύρο και τη Λουΐζα

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (12/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, «Μόλις Χθες», μιας και ο Μιχάλης, μετά την αναμέτρηση που είχε με τον Σπύρο για το τεστ πατρότητας, θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος μαζί του έξω από το σχολείο της κόρης του.

Αυτά θα δούμε σήμερα στο Μόλις Χθες (12/10)

Η Έλενα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση και ζητάει βοήθεια από τον Σπύρο και υπόσχεται πως θα κάνει ό,τι της πει. Η Δάφνη αναζητά με αγωνία τον Ιάσονα και βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα ακόμη σοκ. Ο Μιχάλης πηγαίνει ξανά έξω από το σχολείο της κόρης του αλλά βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Σπύρο και τη Λουίζα.

Το… ατύχημα του Ιάσονα στην πισίνα πανικοβάλλει τους πάντες. Η Δάφνη, στη σκέψη ότι μπορεί να χάσει ακόμα ένα παιδί, ξεσπάει. Στο μεταξύ, η Λουίζα προσπαθεί να προστατεύσει την εταιρία από την ανάρμοστη συμπεριφορά του Ορέστη και προσπαθεί να πείσει και τη Νόρα γι’ αυτό.

Η υπόθεση της νέας σειράς του ΣΚΑΪ

Η νέα καθημερινή σειρά Μόλις Χθες έρχεται στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 18.45. Καθημερινά την ίδια ώρα, ο έρωτας, η αντιζηλία, η εξουσία, η αδυναμία, η διεκδίκηση, η ίντριγκα, το καλό και το κακό, η αγάπη και το μίσος, το πάθος και η τρέλα, συγκρούονται και κανείς δεν είναι σίγουρος ποιο απ’ όλα θα νικήσει. Ένας μεγάλος έρωτας καταλήγει σε μία ανελέητη σύγκρουση των ηρώων μεταξύ τους αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό…

Πρεμιέρα για την σειρά Μόλις Χθες στον ΣΚΑΙ

Πρωταγωνιστούν: Αποστόλης Τότσικας (Μιχάλης Γαζής), Σπύρος Σταμούλης (Σπύρος Νικολάου), Μαριάννα Τουμασάτου (Μαρία Γαζή), Απόστολος Γκλέτσος (Αντώνης Λάμπρου), Κωνσταντίνος Καζάκος (Χρήστος Κεχαγιάς), Φωτεινή Τσακίρη (Δάφνη Λάμπρου), Κωνσταντίνα Μιχαήλ (Νόρα Κεχαγιά), Νίκη Βακάλη (Έλενα Σαμαρά), Χρύσα Μιχαλοπούλου (Κορίνα Λάμπρου), Ρένος Ρώτας (Ορέστης Κεχαγιάς), Ελένη Ουζουνίδου (Βαρβάρα), Μαίρη Σαουσοπούλου (Ευγενία), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αχιλλέας Γαζής), Αθηνά Γιακεζόγλου (Λουΐζα Κεχαγιά), Γκαλ Ρομπίσα (Ιάσονας Λάμπρου), Κάτια Παπαιωάννου (Κέλλυ Παυλίδου), Γιάννης Αθητάκης (Σταύρος Γεωργίου), Ανδρέας Λαμπρόπουλος (Θωμάς), Βασίλης Ζαϊφίδης (Μίλτος), Ελένη Μπουκουβάλα (Χριστίνα Λάμπρου), Χριστίνα Στεφανίδη (Βάσια), Αλκιβιάδης Μπακογιάννης (Ζήσης) και ο Γεράσιμος Γεννατάς (Θάνος)