GNTM 4: "Στα μαύρα" οι παίκτες μετά την αποχώρηση του Ηλία

Βαρύ το κλίμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4:

Αρκετά βαρύ είναι το κλίμα στο αποψινό (12/10) επεισόδιο του GNTM 4 μετά την αποχώρηση του Ηλία από το παιχνίδι. Πολλοί ήταν μάλιστα αυτοί που ακόμα δεν μπορούν να το "χωνέψουν".

Ο Ηλίας ήταν ένα αρκετά αγαπητό παιδί, που μαγείρευε για όλους και πάντα ήταν εκεί για να τους στηρίξει. Ωστόσο, μερικοί δεν έδειξαν την αντίστοιχη στήριξη, για αυτό και δεν τον ψήφισαν για να παραμείνει στο σπίτι, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει νωρίς το όνειρό του.

Ωστόσο, μερικές από τις κοπέλες και συγκεκριμένα η Ραφαέλα και η Όλγα δήλωσαν ότι έκλαψαν αρκετά και πως πλέον είναι όλα διαφορετικά με την απουσία του.

Οι πρώτες αντιδράσεις μετά την αποχώρηση του Ηλία από το GNTM 4

Οι δηλώσεις του Ηλία Αικατερινάρη για το GNTM 4

«Ο Βασίλης είναι 19 χρονών και οι 19χρονοι δεν μπορούν να αποκτήσουν τέτοιο σώμα τόσο γρήγορα. Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις ένα κορμί. Το προσπαθεί όμως, όχι τόσο πολύ όσο τα άλλα παιδιά αλλά το δούλευε. Τον τραβούσαμε και εμείς αρκετά. Ο Βασίλης ήταν ο χειρότερος στο σετ.

Αισθάνομαι λίγο αδικημένος, όλα είναι μεικτά, λίγο νευριασμένος, λίγο απογοητευμένος με τον εαυτό μου. Κάποια παιδιά είναι υπερόπτες, νομίζουν ότι είναι οι καλύτεροι από όλους. Η δύναμη του Βασίλη ήταν το πρόσωπό του και τα μπουκλάκια του. Είναι από τα πιο όμορφα πρόσωπα», είπε αρχικά.

«Σίγουρα την Άννα δεν μπορούμε να την βγάλουμε ψεύτρα, ούτε τρελή. Δεν υπήρχε παιδί που να μη το θέλει. Ο Βασίλης πιέστηκε μέσα στο σπίτι, για να είναι εκεί σημαίνει ότι το θέλει. Δεν προσπαθεί τόσο πολύ, δεν γυμνάζεται», συνέχισε ο Ηλίας Αικατερινάρης.

TAGS