GNTM 4 - Κυβέλη: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση»

Σοκαρισμένοι οι κριτές με την εξομολόγησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4 - Κυβέλη: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση»

Αρκετά συγκινητική ήταν η σημερινή φωτογράφιση για τους παίκτες του GNTM 4 καθώς είχε να κάνει με την παρενόχληση και το κίνημα #metoo. Αυτό στάθηκε αφορμή για μερικούς από αυτούς να θυμηθούν δικά τους βιώματα.

Τα επίδοξα μοντέλα έφτασαν στο πλατό προκειμένου να δουν την φωτογραφία τους και να αξιολογηθούν από τους κριτές. Όταν έφτασε η σειρά της Κυβέλης, η ίδια συγκινήθηκε καθώς αποκάλυψε στους κριτές πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, με τους ίδιους να μένουν σοκαρισμένοι, ενώ σε κλάματα ξέσπασε λίγο νωρίτερα και ο Κωνσταντίνος.

Η αποκάλυψη της Κυβέλης στο πλατό του GNTM 4 για την σεξουαλική παρενόχληση

"Σκοτώθηκαν" Άννα και Ραφαέλα - "Με είπες 1.50 και ότι με θέλουν εδώ για σόου"

Λίγο μετά την συγκινητική στιγμή με την φωτογράφιση του Κωνσταντίνου, επικράτησε ο κακός χαμός στο πλατό του GNTM. Ραφαέλα και Άννα παραλίγο να "ξεμαλλιαστούν".

Η κόντρα τους είχε ήδη ξεκινήσει από το σπίτι και συνεχίστηκε και μπροστά στους κριτές. Συγκεριμένα, η Άννα αποκάλυψε πως πολλά από τα παιδιά και κυρίως η Ραφαέλα είπαν ότι η Άννα είναι εκεί μόνο για σόου και ότι δεν αξίζει να είναι μοντέλο, καθώς το ύψος της δεν είναι αρκετό.

Αυτό εξόργισε την Ραφαέλα, η οποία διέψευσε όλα τα λεγόμενα της συμπαίκτριας της, ωστόσο οι φωνές και οι διαφωνίες συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα!

Αποχώρησε οικειοθελώς λόγω άγχους - Σοκαρίστηκαν κριτές και παίκτες

Μια απρόσμενη οικειοθελή αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο αποψινό (12/10) επεισόδιο του GNTM 4, λίγο πριν ξεκινήσει η φωτογράφιση. Κριτές και παίκτες σοκαρίστηκαν μετά την ανακοίνωση αυτή.

Συγκεκριμένα, όλοι οι διαγωνιζόμενοι πλην της Μελίνας συγκεντρώθηκαν προκειμένου να ακούσουν το κόνσεπτ της σημερινής φωτογράφισης.

Μόλις η Ζενεβιέβ αντιλήφθηκε την απουσία της συγκεκριμένης παίκτριας πήγε να την ψάξει, με την ίδια να είναι μόνη της σε ένα δωμάτιο, λόγω κρίσης άγχους και πανικού.

Λίγο αργότερα, η Μελίνα της ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι καθώς το άγχος την εμποδίζει στο να δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Αμέσως μετά το ανακοίνωσε και στα υπόλοιπα παιδιά, με τα περισσότερα να ξεσπούν σε κλάματα ενώ μέχρι στιγμής φημολογούνταν ότι ένας άλλος παίκτης θα οδηγούνταν σε οικειοθελή αποχώρηση.