Έρωτας με διαφορά: Ένας παλιός έρωτας θα αναστατώσει την Φαίη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του STAR

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έρωτας με διαφορά: Ένας παλιός έρωτας θα αναστατώσει την Φαίη

Στο σημερινό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του STAR, Έρωτας με διαφορά, που έκανε πρεμιέρα πριν μερικές μέρες, η Ζέτα και η Φαίη συνεργάζονται ξανά, η νέα όμως δουλειά που αναλαμβάνουν θα προκαλέσει νέα προβλήματα.

Οι σημερινές (13/10) εξελίξεις της σειράς Έρωτας με διαφορά

Η Μάρω αναγκάζεται να εξηγήσει στην οικογένεια ποιος είναι ο «αγαπητός» Πέρης, αλλά του στέλνει ένα mail, όπου του ζητάει να κατεβάσει από το ίντερνετ όλα τα βιντεάκια με τις συμβουλές που τού έστελνε, διότι δεν είχε την άδειά της για να το κάνει.

Όλοι προσπαθούν να την πείσουν ότι αυτά τα βιντεάκια κάνουν μόνο καλό, διότι βοηθούν πολύ κόσμο να τα βγάλει πέρα με τις δουλειές του σπιτιού. Εκείνη, όμως, είναι ανένδοτη. Όταν ο Άρης ανακαλύπτει ότι τα βίντεο δεν είναι πλέον διαθέσιμα, απελπίζεται, διότι ήταν η μόνη βοήθεια που είχε για να αντιμετωπίζει τις απαιτήσεις της Μπέτυς.

Η Φαίη και η Ζέτα πηγαίνουν στη σουίτα της νύφης για περιποίηση, πριν από το μπάτσελορ πάρτι. Εκεί, η Φαίη μαθαίνει τυχαία ότι ο γαμπρός είναι ο Γιάννης, με τον οποίο διατηρούσε η ίδια σχέση στο παρελθόν και γίνεται έξαλλη, όταν συνειδητοποιεί ότι εκείνος δεν έχει αναφέρει τίποτα για την ίδια στη μέλλουσα γυναίκα του.

Η Ζέτα μιλάει με τη Μίνα και αντιλαμβάνεται ότι δεν αποτελεί απειλή για τη σχέση της με τον Κωστή. Η Ελβίρα κάνει δοκιμαστικό με τον Χρήστο για ένα διαφημιστικό σποτ και εκείνος τα πηγαίνει πολύ καλά. Η μητέρα του Κωστή, η Ναταλία, έρχεται στην Αθήνα για τα γενέθλια του γιου της.

Οι νέοι χαρακτήρες, που θα δούμε στον 2ο κύκλο της σειράς “Έρωτας με διαφορά”

Μίνα (Νίκη Βακάλη), η πρώην κοπέλα του Κωστή, που πιάνει δουλειά στο μπαρ Γρηγόρης (Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος), αντιπρόσωπος καλλυντικών, θα συνεργαστεί με τη Ζέτα, θα τη φλερτάρει επίμονα και θα τη διεκδικήσει Μελίνα (Ναταλία Τζιάρου), η έγκυος σύντροφος του Στέλιου

Ερωτικές καραμπόλες και αυτή τη σεζόν κανείς δεν γλυτώνει από τα βέλη του θεού έρωτα και τα υπέροχα μπερδέματα, που προκαλεί και τελικά κανείς δεν θέλει να αποφύγει! “Έρωτας με διαφορά”, επιστρέφει με τον 2ο κύκλο και τρελαίνει, ζαλίζει, προκαλεί, παίζει και γελάει!