Μόλις χθες: Η Δάφνη αναγκάζεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο 13/10

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μόλις χθες: Η Δάφνη αναγκάζεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (13/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, «Μόλις Χθες» καθώς το ατύχημα του Ιάσονα στην πισίνα αναμένεται να πανικοβάλλει τους πάντες. (Δείτε εδώ τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο)

Αυτά θα δούμε σήμερα στο Μόλις Χθες (13/10)

Το ατύχημα του Ιάσονα στην πισίνα πανικοβάλλει τους πάντες. Αν και οι γιατροί καταφέρουν να τον επαναφέρουν στη ζωή, η Δάφνη, στη σκέψη ότι μπορεί να χάσει ακόμα ένα παιδί, αναγκάζεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Στο μεταξύ, η Λουΐζα προσπαθεί να προστατεύσει την εταιρία από την ανάρμοστη συμπεριφορά του Ορέστη και αφού πείθει τη Νόρα, του ανακοινώνουν ότι σκοπεύουν να τον απομακρύνουν από τη διοίκηση του ξενοδοχείου. Ο Σπύρος διαφωνεί μαζί της στο θέμα του Ορέστη.

Προτεραιότητά του όμως είναι να εμποδίσει την εισβολή του Μιχάλη στον κόσμο του. Θέλοντας να δείξει στη Λουΐζα ότι ο Μιχάλης έχει προχωρήσει στη ζωή του, σχεδιάζει με την Έλενα μια συνάντηση ανάμεσα σ' εκείνη και τον Μιχάλη και οδηγεί τη Λουΐζα εκεί.

Η υπόθεση της νέας σειράς του ΣΚΑΪ

Η νέα καθημερινή σειρά Μόλις Χθες έρχεται στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 18.45. Καθημερινά την ίδια ώρα, ο έρωτας, η αντιζηλία, η εξουσία, η αδυναμία, η διεκδίκηση, η ίντριγκα, το καλό και το κακό, η αγάπη και το μίσος, το πάθος και η τρέλα, συγκρούονται και κανείς δεν είναι σίγουρος ποιο απ’ όλα θα νικήσει. Ένας μεγάλος έρωτας καταλήγει σε μία ανελέητη σύγκρουση των ηρώων μεταξύ τους αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό…

Πρεμιέρα για την σειρά Μόλις Χθες στον ΣΚΑΙ

Πρωταγωνιστούν: Αποστόλης Τότσικας (Μιχάλης Γαζής), Σπύρος Σταμούλης (Σπύρος Νικολάου), Μαριάννα Τουμασάτου (Μαρία Γαζή), Απόστολος Γκλέτσος (Αντώνης Λάμπρου), Κωνσταντίνος Καζάκος (Χρήστος Κεχαγιάς), Φωτεινή Τσακίρη (Δάφνη Λάμπρου), Κωνσταντίνα Μιχαήλ (Νόρα Κεχαγιά), Νίκη Βακάλη (Έλενα Σαμαρά), Χρύσα Μιχαλοπούλου (Κορίνα Λάμπρου), Ρένος Ρώτας (Ορέστης Κεχαγιάς), Ελένη Ουζουνίδου (Βαρβάρα), Μαίρη Σαουσοπούλου (Ευγενία), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αχιλλέας Γαζής), Αθηνά Γιακεζόγλου (Λουΐζα Κεχαγιά), Γκαλ Ρομπίσα (Ιάσονας Λάμπρου), Κάτια Παπαιωάννου (Κέλλυ Παυλίδου), Γιάννης Αθητάκης (Σταύρος Γεωργίου), Ανδρέας Λαμπρόπουλος (Θωμάς), Βασίλης Ζαϊφίδης (Μίλτος), Ελένη Μπουκουβάλα (Χριστίνα Λάμπρου), Χριστίνα Στεφανίδη (Βάσια), Αλκιβιάδης Μπακογιάννης (Ζήσης) και ο Γεράσιμος Γεννατάς (Θάνος)