The Bachelor 2: "Κάηκε" ο Αλέξης - Η Σταύη δεν αναγνώρισε τον χάρτη της Ελλάδας

Καλά πήγε κι αυτό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2:

Που να ήξερε ο Αλέξης τι θα άκουγε από την σημερινή δοκιμασία που έβαλε στις κοπέλες του The Bachelor. Ο ίδιος λοιπόν θέλησε να διαπιστώσει πόσο καλές είναι οι γνώσεις γεωγραφίας τους.

Ο Αλέξης λοιπόν τοποθέτησε μερικούς νομούς στις κατάλληλες θέσεις στον χάρτη. Ξαφνικά λοιπόν, η Σταύη ρώτησε: «Να κάνω μια ερώτηση; Είναι ο χάρτης της Ελλάδας; Γιατί νομίζω πως μοιάζει περισσότερο με τον χάρτη της Κουάλα Λουμπούρ. Την Ελλάδα την έχω δει μόνο σε παγκόσμιο χάρτη.» με τον Αλέξη να "καίγεται".

Ωστόσο, σειρά είχε και η Άννα, η οποία δεν ήξερε προς τα που να προσδιορίσει την θέση της Κύπρου στον χάρτη σε σχέση με αυτήν της Ελλάδας. Στο συγκεκριμένο ραντεβού στο μεταξύ ο Αλέξης εντυπωσίαστηκε αρκετά με την Νικόλ!

Οι γκάφες των κοριτσιών στο The Bachelor που "έκαψαν" τον Αλέξη

Η Φένια ξεφτίλισε τις συμπαίκτριες της: «Όλες βδέλλες είναι εδώ μέσα, απλά...»

Η Φένια από το The Bachelor 2, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, σχολιάζοντας τα όσα έχουν συμβεί μέσα στο ριάλιτι για τα μάτια και μόνο του Αλέξη Παππά. Ωστόσο, δεν δίστασε και να κατακεραυνώσει τις συμπαίκτες της.

«Όλες βδέλλες είναι εδώ μέσα, απλά δεν προλαβαίνουν να γαντζωθούν πριν από εμένα στον Αλέξη», δήλωσε και συνέχισε αναφορικά με τη Γιώτα, μετά το ξεφτίλισμα ανάμεσα σε Φαίη και Λάουρα στο InstagramΕκτός από παγόβουνο είναι και διπρόσωπη. Δεν έχει καθόλου συναισθήματα και αυτό θα αποδειχτεί».

Σχετικά με το γεγονός ότι ο εργένης τη φίλησε: «Ο Αλέξης έκανε την πρώτη κίνηση και είμαι χαρούμενη. Ανυπομονώ να κάνει και τη δεύτερη και την τρίτη κίνηση».