The Bachelor 2: Χαμός με τα κοπλιμέντα του Αλέξη στην Νικόλ - "Έσκασαν" από τη ζήλεια τους οι υπόλοιπες

«Καλά σήμερα είσαι πανέμορφη ε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Χαμός με τα κοπλιμέντα του Αλέξη στην Νικόλ -

Ακόμη ένα ομαδικό ραντεβού ετοίμασε στο αποψινό (13/10) επεισόδιο του The Bachelor ο Αλέξης Παππάς. Ο ίδιος με ένα γράμμα, όπως κάθε φορά, ανακοίνωσε ποιες θα είναι αυτές που θα περνούσαν την ημέρα μαζί του.

Τα συγκεκριμένα λοιπόν κορίτσια έβαλαν τα καλά τους και ετοιμάστηκαν για να τον συναντήσουν. Μάλιστα, ο Αλέξης φαίνεται πως ξεχώρισε κατευθείαν την Νικόλ και μάλιστα της έκανε και αρκετά κοπλιμέμεντα, με τις υπόλοιπες κοπέλες να "σκάνε" από την ζήλεια τους.

«Καλά σήμερα είσαι πανέμορφη ε, για να σε δω», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης στη Νικόλ ενώ το δικό της σχόλιο για το Bachelor έκανε και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Τα κοπλιμέντα του Αλέξη στην Νικόλ

Η αποκάλυψη της Φαίης για το bullying που δέχθηκε στο σπίτι του The Bachelor

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα ήταν το πρωί της Δευτέρας (11/10) η Φαίη, η παίκτρια που αποχώρησε την περασμένη Παρασκευή από το The Bachelor 2, η οποία δε δίστασε να ξεσπάσει σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής και να μιλήσει ανοιχτά για το bullying που δέχθηκε μέσα στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, η Φαίη εξήγησε πως είχε πολύ έντονα συναισθήματα για τον Αλέξη, τα οποία τελικά δεν της βγήκαν σε καλό. Την ίδια στιγμή εξήγησε πως λόγω της εμφάνισής της, πολλές κοπέλες της έκανα bullying.

«Για λόγους εμφάνισης , για λόγους προσωπικότητας, ότι δεν έχω προσωπικότητα. Ήταν κάποιες κοπέλες μέσα στη βίλα που με έχουν προσβάλει για το σώμα μου, για τα κιλά μου. Είμαι πληθωρική απλά κάποιες κοπέλες με πρόσβαλαν πολύ γι αυτό. Η παραγωγή ήταν συνεχώς δίπλα μου, δεν έχω κανένα παράπονο. Αυτό ήταν ένα θέμα που έπρεπε να το λύσω μόνη μου. Η Λάουρα μου το έκανε. Ήταν περισσότερο προσβλητική», είπε χαρακτηριστικά.