Big Brother 2: Μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε - Νέα αποχώρηση από το σπίτι

Μεγάλη ανατροπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε - Νέα αποχώρηση από το σπίτι

Μια νέα οικειοθελή αποχώρηση παρακολουθήσαμε στο αποψινό (13/10) επεισόδιο του Big Brother. Ο λόγος για την Βιολέτα Αρεστή, η οποία όπως χαρακτηριστικά δήλωσε δεν αντέχει να ξυπνάει και να μην νιώθει καλά τόσο με τους συγκάτοικους της ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η αποχώρηση του Στηβ.

«Παιδάκια μου όμορφα θέλετε να μαζευτείτε να σας πω κάτι; Λοιπόν συγκάτοικοι έχω να σας ανακοινώσω ότι θα αποχωρήσω, οι λόγοι είναι πάρα πολλοί μικρά, μικρά κομματάκια από την στιγμή που εγώ ξυπνάω και δεν νιώθω καλά προτιμώ να πάω σπίτι μου. Για τις λίγες ημέρες που είμαι εδώ τις 10 ημέρες έζησα πολλά πραγματάκια, οπότε μπορώ όταν βγω να πω ότι έζησα μια εμπειρία», είπε η συγκεκριμένη παίκτρια.

Λίγο αργότερα, εκείνη μάζεψε τα πράγματά της, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της και αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Η αποχώρηση της Βιολέτας από το Big brother 2

Ποια είναι η Βιολέτα

Big Brother Βιολέτα Αρεστή

Είναι 27 ετών, ζει στην Κύπρο και εργάζεται ως μεταφράστρια. Ο πατέρας της είναι από την Κύπρο και η μητέρα της από τη Βουλγαρία και γνωρίστηκαν στη Βουλγαρία όπου σπούδαζαν στο ίδιο πανεπιστήμιο. Η Βιολέτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο. Τα παιδικά της χρόνια σημαδεύτηκαν από το διαζύγιο των γονιών της το οποίο ήταν αρκετά επώδυνο.

Μετά τα 18, έφυγε για σπουδές στη Βουλγαρία, όπου σπούδασε Αγγλική φιλολογία. Αγαπάει πολύ τα ταξίδια και έχει ζήσει σε πολλές και διαφορετικές χώρες του κόσμου όπως Κύπρο, Βουλγαρία, Αγγλία και Ισπανία. Στο Λονδίνο, όπου ζούσε για δυόμισι χρόνια, εργαζόταν ως μοντέλο σε καταστήματα καλλυντικών γνωστών οίκων σε μεγάλο εμπορικό κέντρο. Στα προσωπικά της είναι αρκετό καιρό μόνη γιατί η τελευταία της σχέση έληξε άδοξα.