Big Brother 2: "Σκοτώθηκαν" Παναγιώτης και Μαίρη - "Είναι το θέατρο του παραλόγου"

Ο μεγαλύτερος τσακωμός που έχει ξεσπάσει μέχρι στιγμής στο σπίτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2:

Λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Βιολέτας Αρεστή, επικράτησε ο κακός χαμός στο σπίτι του Big Brother. Και αυτό γιατί ακολούθησε ένα τεράστιος τσακωμός, ίσως ο μεγαλύτερος που έχει ξεσπάσει μέχρι στιγμής μεταξύ των παικτών.

Συγκεκριμένα, η Μαίρη είχε ένα πολύ έντονο διαπληκτισμό με τον Παναγιώτη, με την ίδια λίγο αργότερα να ξεσπά σε φωνές και κλάματα. «Ο Παναγιώτης είναι απόλυτα ειρωνικός, τη στιγμή που μιλάει για ειρωνία.

Μιλάει όπως μιλάει γιατί κρατιέται να είναι ευγενής κι όταν ξεχνιέται του βγαίνει αυτό το ύφος», είπε η Μαίρη μιλώντας στην κάμερα. «Είναι το θέατρο του παραλόγου. Συνεχίζει η παρέα τα δικά της, ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Και συνεχίζει και η Ευδοκία αυτό που κάνει, το οποίο επηρεάζει όλους».

Από την άλλη, ο Παναγιώτης σχολίασε: «Είμαι προβληματισμένος ρε φίλε, δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει. Πώς συνέβη αυτό; Δεν προσέβαλα κανέναν» με τον τσακωμό τους να διαρκεί αρκετή ώρα.

Ο τσακωμός Μαίρης - Παναγιώτη στο Big Brother 2

ΣΚΑΙ: Το Big Brother φτάνει στο τέλος του

Προγραμματισμένο φέρεται να ήδη το φινάλε του «Big Brother». Πιο συγκεκριμένα, δύο περίπου μήνες μας χωρίζουν από την ανάδειξη του νικητή, σε έναν όχι και τόσο επιτυχημένο κύκλο του «Μεγάλου Αδερφού».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για τη Real Life, το τελευταίο LIVE έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, ενώ δύο μέρες μετά, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου το κοινό θα απολαύσει την πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor (δείτε εδώ ποιος έκλεισε να μπει στο παιχνίδι φέτος!).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΣΚΑΪ ποντάρει πολλά στη νέα σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης καθώς η χασούρα με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης τόσο του Big Brother όσο και των ριάλιτι μαγειρικής «Top Chef» και «Κάτι Ξαναψήνεται» μόνο μικρή δεν ήταν…