Νέος κύκλος αίματος στον Σασμό - Η Καλλιόπη «λερώνει» τα χέρια της

Έρχεται ένας χωρισμός που θα φέρει αναταράξεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέος κύκλος αίματος στον Σασμό - Η Καλλιόπη «λερώνει» τα χέρια της

Οι εξελίξεις στη νέα επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός είναι καταιγιστικές. Κάθε επεισόδιο προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο δεν χάνει την ευκαιρία να αποθεώσει τους χαρακτήρες της σειράς στο Twitter.

Το πρωί της Πέμπτης (14/10), η εκπομπή Super Κατερίνα, θέλησε να δώσει ένα νέο spoiler στο κοινό για τον Σασμό, σύμφωνα με το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος αίματος, όταν η Καλλιόπη αναλάβει δράση προκειμένου να φέρει ξανά κοντά τον Αστέρη με την Στέλλα.

Από την άλλη, Αστέρης και Αργυρώ θα χωρίσουν καθώς η εγκυμοσύνη της Στέλλας (δείτε εδώ πώς θα εξελιχθεί) θα σταθεί εμπόδιο στη σχέση τους.

Το νέο spoiler για τη σειρά Σασμός

Τι θα δούμε σήμερα στον Σασμό (14/10)

O Μαθιός με το Νικηφόρο έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Η Καλλιόπη μετανιωμένη κάνει μια κουβέντα με τη Βασιλική, που παραμένει ψυχρή απέναντί της. Ο Μαθιός, που τις ακούει, ζητά απ΄τη μάνα του το λόγο για τα σκληρά λόγια που της είπε.

Στο μεταξύ καθώς η σχέση Πέτρου και Μαίρης προχωρά, η Θοδώρα το μαθαίνει από το Γιώργη που συνεχίζει να τον πολιορκεί για το οικόπεδο. Η εκδρομή της Ντίνας και του Αντώνη από την άλλη εξελίσσεται καλά, μέχρι που τους βλέπει η φίλη της Μαρίνας, η Κατερίνα. Η μυστηριώδης στάση της Στέλλας ξεδιαλύνεται, όταν ανακοινώνει στους γονείς της ότι τελικά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να κρατήσει το παιδί!

Η Σοφία εξαναγκάζεται να της πει πια την αλήθεια για τη σχέση του Αστέρη με την ασθενή της… Παράλληλα ο Αστέρης λέει στην Αργυρώ ότι αποφάσισε να μιλήσει στο Μαθιό γι αυτούς.

Καθώς η Αργυρώ αναστατωμένη παίρνει τηλέφωνο και κανονίζει ραντεβού με τη Σοφία, η Στέλλα εξοργισμένη ψάχνει την άγνωστη ερωμένη του Αστέρη και βρίσκει το όνομά της στην ατζέντα της.