Big Brother 2: "Παίξε σήμερα να μην πάρει το βέτο κανείς από τους τρεις" - Κόλαφος ο Κωστής

Το σπίτι έχει χωριστεί για τα καλά σε δύο στρατόπεδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2:

Σε δύο στρατόπεδα έχουν πια χωριστεί στο σπίτι οι παίκτες του Big Brother. Με αφορμή λοιπόν τους νέους υποψήφιους, υπάρχει ένταση ανάμεσά τους.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες που βρίσκονται μια ανάσα πριν την αποχώρηση είναι η Ευδοκία Τσαγκλή, η οποία ψηφίστηκε κατά το live της Παρασκευής, ο Μιχάλης Γαβαλάς, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή για την ζημιά που προκάλεσε στον φράχτη ενώ στη διαδικασία ψηφοφορίας βγήκε ο Παναγιώτης Πέτσας, ο οποίος έχει προκαλέσει πολύ αρνητική εντύπωση μετά τον καυγά του με την Μαίρη Βαρσάμη, ο Κωστής Στυλιανάκης, που το είχε ζητήσει για να δει τι γνώμη έχει ο κόσμος για τον ίδιο κι η Σαμάνθα Μίσοβιτς, της οποίας την στάση δεν αποδέχονται αρκετοί συγκάτοικοι.

Στο αποψινό (14/10) επεισόδιο λοιπόν οι παίκτες πρόκειται να παίξουν το βέτο, κάτι που μπορεί να ανατρέψει για τα καλά τους υποψήφιους. Για αυτό λοιπόν ο Κωστής τόνισε στον Μιχάλη να παίξει καλά σήμερα ώστε να μην πάρει η άλλη κλίκα το βέτο.

Η επιθυμία του Κωστή στον Μιχάλη στο Big Brother 2

ΣΚΑΙ: Το Big Brother φτάνει στο τέλος του

Προγραμματισμένο φέρεται να ήδη το φινάλε του «Big Brother». Πιο συγκεκριμένα, δύο περίπου μήνες μας χωρίζουν από την ανάδειξη του νικητή, σε έναν όχι και τόσο επιτυχημένο κύκλο του «Μεγάλου Αδερφού».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για τη Real Life, το τελευταίο LIVE έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, ενώ δύο μέρες μετά, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου το κοινό θα απολαύσει την πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor (δείτε εδώ ποιος έκλεισε να μπει στο παιχνίδι φέτος!).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΣΚΑΪ ποντάρει πολλά στη νέα σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης καθώς η χασούρα με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης τόσο του Big Brother όσο και των ριάλιτι μαγειρικής «Top Chef» και «Κάτι Ξαναψήνεται» μόνο μικρή δεν ήταν…