Big Brother 2 - Ανχελίτα: «Θα πάρω το βέτο και θα κάνω σόου»

Χαμός στο σπίτι με τους υποψήφιους προς αποχώρηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2 - Ανχελίτα: «Θα πάρω το βέτο και θα κάνω σόου»

Χαμό έχουν προκαλέσει από χθες (14/10) τα αποτέλεσματα για τους υποψήφιους προς αποχώρηση στο Big Brother 2. Στο αποψινό (14/10) επεισόδιο οι παίκτες πρόκειται να αγωνιστούν για το βέτο, που πρόκειται να ανατρέψει τα πάντα.

Λίγο μετά την.. επιθυμία του Κωστή να κερδίσει ο Μιχάλης το βέτο, ακολούθησε και το σχόλιο της Ανχελίτα, η οποία παρόλο που δεν είναι υποψήφια, πρόκειται να δώσει τα πάντα για να το κερδίσει, για να σώσει τον Παναγιώτη, που βρίσκεται ξανά μια ανάσα πριν αποχωρήσει.

Η ίδια λοιπόν είπε χαρακτηριστικά και πως θα πάρει το βέτο και πως.. θα κάνει σόου!

Οι δηλώσεις της Ανχελίτα για το βέτο στο Big Brother 2

ΣΚΑΙ: Το Big Brother φτάνει στο τέλος του

Προγραμματισμένο φέρεται να ήδη το φινάλε του «Big Brother». Πιο συγκεκριμένα, δύο περίπου μήνες μας χωρίζουν από την ανάδειξη του νικητή, σε έναν όχι και τόσο επιτυχημένο κύκλο του «Μεγάλου Αδερφού».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για τη Real Life, το τελευταίο LIVE έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, ενώ δύο μέρες μετά, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου το κοινό θα απολαύσει την πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor (δείτε εδώ ποιος έκλεισε να μπει στο παιχνίδι φέτος!).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΣΚΑΪ ποντάρει πολλά στη νέα σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης καθώς η χασούρα με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης τόσο του Big Brother όσο και των ριάλιτι μαγειρικής «Top Chef» και «Κάτι Ξαναψήνεται» μόνο μικρή δεν ήταν…