Big Brother 2: Οι σκέψεις του Παναγιώτη Πέτσα να συμμετάσχει... στο Survivor

Άμα τον δούμε κι εκεί, θα είναι σίγουρα επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Οι σκέψεις του Παναγιώτη Πέτσα να συμμετάσχει... στο Survivor

Σε στίβο μάχης αποφάσισαν να μετατρέψουν οι παίκτες του Big Brother 2 τον κήπου του σπιτιού. Συγκεκριμένα, έφτιαξαν πίστα και έτρεξαν σε ζευγάρια, όπως είδαμε στο αποψινό (15/10) Big Brother Live (δείτε εδώ ποιος είναι ο σημερινός καλεσμένος).

Από τους παίκτες που τα πήγαν περίφημα είναι ο Παναγιώτης Πέτσας ο οποίος όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμος να συμμετάσχει και στο επόμενο Survivor.

Άμα τυχόν τον δούμε πάντως κι εκεί, θα έχει κερδίσει δικαιωματικά τον τίτλο «επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι» μιας και στο παρελθόν έχει συμμετάσχει στο X- Factor, στο GNTM, τώρα στο Big Brother.

Big Brother αλά... Survivor

ΣΚΑΙ: Το Big Brother φτάνει στο τέλος του

Προγραμματισμένο φέρεται να ήδη το φινάλε του «Big Brother». Πιο συγκεκριμένα, δύο περίπου μήνες μας χωρίζουν από την ανάδειξη του νικητή, σε έναν όχι και τόσο επιτυχημένο κύκλο του «Μεγάλου Αδερφού».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για τη Real Life, το τελευταίο LIVE έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, ενώ δύο μέρες μετά, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου το κοινό θα απολαύσει την πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor (δείτε εδώ ποιος έκλεισε να μπει στο παιχνίδι φέτος!).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΣΚΑΪ ποντάρει πολλά στη νέα σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης καθώς η χασούρα με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης τόσο του Big Brother όσο και των ριάλιτι μαγειρικής «Top Chef» και «Κάτι Ξαναψήνεται» μόνο μικρή δεν ήταν…