Σε ξένα χέρια (18/10): Ο Πιπερόπουλος συνεχίζει να επιδιώκει τη ματαίωση του γάμου

Όλα όσα θα δούμε απόψε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε ξένα χέρια (18/10): Ο Πιπερόπουλος συνεχίζει να επιδιώκει τη ματαίωση του γάμου

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει και στο σημερινό (18/10) επεισόδιο της νέας επιτυχημένης σειράς της ΕΡΤ, Σε Ξένα Χέρια, μιας και ο Πιπερόπουλος συνεχίζει να προσπαθεί να ματαιώσει τον γάμο χωρίς να το γνωρίζει κανείς άλλος.

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά «Σε ξένα χέρια»

Η Διώνη καλείται να αντιμετωπίσει το νέο της ρόλο στην οικογένεια, παράλληλα με την επανάσταση του Πάρη, ο οποίος όπως είδαμε βρέθηκε και αντιμέτωπος με μία σοβαρή απειλή.

Με τον γάμο προ των πυλών, ο Πιπερόπουλος δεν εγκαταλείπει τα υποχθόνια σχέδιά του για τη ματαίωσή του.

Ο Μάνος, ανίδεος για τις ραδιουργίες του πεθερού του, προσπαθεί να αποφύγει πάση θυσία το κοινό bachelor. Η Μαριτίνα όμως έχει άλλα σχέδια. Η Διώνη καλείται να αντιμετωπίσει το νέο της ρόλο στην οικογένεια, παράλληλα με την επανάσταση του Πάρη.

Η Σούλα έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της, το οποίο χτυπάει την πόρτα της έξω φρενών. Ο Χρύσανθος πασχίζει να βρει τρόπο να βοηθήσει τον παλιό του φίλο, όσο η Πελαγία επιδίδεται στο κυνήγι ενός μυστηριώδους Δ. Τα βήματα της Τόνιας τη φέρνουν στο πιο απρόσμενο μέρος - και λίγο πιο κοντά στο παιδί της...

Η πλοκή της νέας σειράς της ΕΡΤ

Αφετηρία της αφήγησης αποτελεί η απαγωγή ενός βρέφους, που γίνεται η αφορμή να ενωθούν οι μοίρες και οι ζωές των ανθρώπων της ιστορίας μας. Το αθώο βρέφος γεννήθηκε σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον, που ο ίδιος ο πατέρας του είχε προαποφασίσει ότι θα το πουλήσει κρυφά από τη μητέρα του, βάζοντας να το απαγάγουν.

Όμως, κατά τη διάρκεια της απαγωγής, όλα μπερδεύονται κι έτσι, το βρέφος φτάνει στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία Χαράλαμπου Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) ως από μηχανής… εγγονός του. Από θέλημα της μοίρας, το μωρό βρίσκεται στο αμάξι του γιου του Φεγκούδη, Μάνου (Κυριάκος Σαλής). Η μητέρα του, η Τόνια Μαυρομάτη (Βάσω Λασκαράκη), που το αναζητούσε, μέσα από μια περίεργη σύμπτωση, έρχεται να εργαστεί ως νταντά του ίδιου της του παιδιού στην έπαυλη, χωρίς, φυσικά, να το αναγνωρίσει…