Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σε ξένα χέρια 19/10: Ο Χρύσανθος αναλαμβάνει να σώσει τον Μάνο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Σε ξένα χέρια 19/10: Ο Χρύσανθος αναλαμβάνει να σώσει τον Μάνο
TV24 19.10.2021 09:32
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο σημερινό επεισόδιο της νέας σειράς της ΕΡΤ, Σε ξένα χέρια, η Σούλα κάνει ένα απρόσμενο δώρο στην Τόνια για να της απαλύνει τον πόνο.

Οι σημερινές 19/10 εξελίξεις της σειράς Σε ξένα χέρια

Η Τόνια δέχεται την πρόταση του Φεγκούδη να εργαστεί ως νταντά του μικρού Μπάμπη και ο Μάνος φτάνει με βαριά καρδιά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου τον περιμένει η Μαριτίνα.

Η Σούλα κάνει ένα απρόσμενο δώρο στην Τόνια για να της απαλύνει τον πόνο και η Μάρω αποφασίζει να εμφανιστεί η ίδια στο εργοστάσιο και να αυτοπροταθεί για στέλεχος στην παλιά θέση του γιου της.

Η Ντάντω εκπαιδεύει τη Διώνη στα νυφιάτικα έθιμα και ο Χρύσανθος αναλαμβάνει να σώσει τον Μάνο από την παγίδα που του έχει στήσει ο Πιπερόπουλος... Δείτε εδώ και τις χθεσινές εξελίξεις σε περίπτωση που τις χάσατε.

Η πλοκή της νέας σειράς της ΕΡΤ

Αφετηρία της αφήγησης αποτελεί η απαγωγή ενός βρέφους, που γίνεται η αφορμή να ενωθούν οι μοίρες και οι ζωές των ανθρώπων της ιστορίας μας. Το αθώο βρέφος γεννήθηκε σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον, που ο ίδιος ο πατέρας του είχε προαποφασίσει ότι θα το πουλήσει κρυφά από τη μητέρα του, βάζοντας να το απαγάγουν.

Όμως, κατά τη διάρκεια της απαγωγής, όλα μπερδεύονται κι έτσι, το βρέφος φτάνει στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία Χαράλαμπου Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) ως από μηχανής… εγγονός του. Από θέλημα της μοίρας, το μωρό βρίσκεται στο αμάξι του γιου του Φεγκούδη, Μάνου (Κυριάκος Σαλής). Η μητέρα του, η Τόνια Μαυρομάτη (Βάσω Λασκαράκη), που το αναζητούσε, μέσα από μια περίεργη σύμπτωση, έρχεται να εργαστεί ως νταντά του ίδιου της του παιδιού στην έπαυλη, χωρίς, φυσικά, να το αναγνωρίσει…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σε ξένα χέρια: Η Πελαγία θα έρθει αντιμέτωπη με ένα σοκαριστικό νέο

Σε ξένα χέρια: Ο Φεγκούδης εκβιάζει τον Πιπερόπουλο - Ποιος είναι ο λόγος;

Share