GNTM 4 - highlights 19/10: Το «δράμα» της σαπουνόπερας, η Παπαδημητρίου και η αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 4 - highlights 19/10: Το «δράμα» της σαπουνόπερας, η Παπαδημητρίου και η αποχώρηση

Το «δράμα» της σαπουνόπερας είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 4, η Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη, ενώ στο τέλος είχαμε και την αποχώρηση από το παιχνίδι.

Τα 19/10 highlights του GNTM 4

Στα "μαύρα" η Όλγα μετά από την αποχώρηση της Ραφαέλας

Όπως έχουμε δει μέχρι στιγμής οι εξελίξεις στο σπίτι του GNTM 4 φαίνεται να έχουν ενδιαφέρον αλλά και να είναι άκρως καταιγιστικές καθώς στο προχθεσινό επεισόδιο είδαμε πως έφυγε ένα από τα φαβορί.

Έτσι, το κλίμα την επόμενη ημέρα μετά την αποχώρησή της ήταν αρκετά βαρύ ειδικά για την Όλγα, με την οποία η Ραφαέλα είχε έρθει αρκετά κοντά μιας και οι ισορροπίες δεν άργησαν να έρθουν κι ας φαίνεται η συγκατοίκηση δύσκολη με τόσα άτομα.

Μεταξύ άλλων η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά πως «με την Ραφαέλα είχαμε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό» βέβαια αυτό δεν την σταμάτησε από το να αποκαλύψει πως θα της λείψει μέσα στο παιχνίδι.

Έξαλλος ο Θοδωρής με τα ρούχα που του δόθηκαν

Ο ανταγωνισμός στο σπίτι του GNTM 4 φαίνεται πως έχει "φουντώσει" για τα καλά μιας και οι ανατροπές είναι αρκετές καθώς όπως βλέπουμε όλοι όσοι έχουν φτάσει μέχρι εδώ έχουν τον ίδιο στόχο, που είναι το πολυπόθητο έπαθλο.

Η Κυβέλη ήταν εκείνη η οποία κατάφερε να κερδίσει το beauty challenge αλλά οι προκλήσεις δεν έχουν τέλος μιας και για άλλη μια φορά τα επίδοξα μοντέλα έπρεπε να ξεκινήσουν την φωτογράφιση για την δοκιμασία αποχώρησης.

Μεταξύ άλλων, ο Θοδωρής φάνηκε αρκετά δυσαρεστημένος με την επιλογή των ρούχων του καθώς θεωρήθηκε από εκείνον μεγάλη αδικία το γεγονός πως οι υπόλοιποι παίκτες είχαν "καλύτερα" ρούχα σε σχέση με αυτόν. Μάλιστα, ο Γιώργος Καράβας δεν δίστασε να του μιλήσει και να του εξηγήσει πως η δουλειά ενός μοντέλου δεν είναι να κρίνει τα ρούχα.

Αυτός ο παίκτης πήρε την καλύτερη φωτογραφία

Θέμα το το «δράμα» της σαπουνόπερας είχε η (20/10) φωτογράφιση του GNTM 4. Όλοι οι παίκτες έφεραν στο πλατό αρκετά καλές λήψεις, κάτι που εξέπληξε ευχάριστα τους κριτές βέβαια μόνο ένας ήταν ο τυχερός ο οποίος κατάφερε να κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία.

Ανάμεσα στις καλύτερες φωτογραφίες ήταν η Αγάπη και ο Ντίνος. Το άτομο όμως που έφτασε στην πηγή και ήπιε νερό ήταν ο Ντίνος.

Ανατροπή με την αποχώρηση - Οι κριτές το πήραν πάνω τους και αποφάσισαν ποιος θα φύγει

Λίγο πριν πέσει η αυλαία, μια αναπάντεχη τροπή στην ψηφοφορία δημιούργησε αναβρασμό και σύγχυση, δίνοντας μια δραματική διάσταση στην τελική ετυμηγορία. Έτσι, αυτός που αναγκάστηκε να φύγει ήταν ο Θοδωρής Τσαρούχας ενώ οι φίλοι του δεν δίστασαν να κλάψουν μιας και ανέφεραν πως η απουσία του θα είναι αισθητή.

TAGS