Σε ξένα χέρια (20/10): Η Τόνια με την Μαριτίνα πιάνονται μαλλί με μαλλί

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε ξένα χέρια (20/10): Η Τόνια με την Μαριτίνα πιάνονται μαλλί με μαλλί

Στο σημερινό (20/10) επεισόδιο της νέας σειράς της ΕΡΤ, Σε ξένα χέρια, ο Πετρόπουλος ψάχνει εναγωνίως να βρει τρόπο να φτάσει στα χέρια της κόρης του το «καuτό» φωτογραφικό υλικό του Μάνου, τον οποίο έχει αναλάβει να σώσει ο Χρύσανθος.

Οι σημερινές 20/10 εξελίξεις της σειράς Σε ξένα χέρια

Ο Πετρόπουλος ψάχνει εναγωνίως να βρει τρόπο να φτάσει στα χέρια της κόρης του το «καuτό» φωτογραφικό υλικό του Μάνου. Από την άλλη, ο Μάνος ψάχνει τα ρούχα του, για να μπορέσει να βγει επιτέλους από το ξενοδοχείο!

Εξαιτίας ενός μικροατυχήματος γνωρίζονται η Τόνια με τη Μαριτίνα. Κι ενώ όλα δείχνουν ότι θα γίνουν φίλες… τα αίματα ανάβουν και είναι έτοιμες να πιαστούν μαλλί με μαλλί.

Έτσι, η Μαριτίνα βάζει βέτο στον Φεγκούδη και απαγορεύει την πρόσληψη της Τόνιας για τη θέση της νταντάς. Ταυτόχρονα ο Παντελής ετοιμάζει βαλίτσες για το χωριό, επαναστατώντας στον δυνάστη Πιπερόπουλο...

Σε ξένα χέρια (20/10)

Η πλοκή της νέας σειράς της ΕΡΤ

Αφετηρία της αφήγησης αποτελεί η απαγωγή ενός βρέφους, που γίνεται η αφορμή να ενωθούν οι μοίρες και οι ζωές των ανθρώπων της ιστορίας μας. Το αθώο βρέφος γεννήθηκε σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον, που ο ίδιος ο πατέρας του είχε προαποφασίσει ότι θα το πουλήσει κρυφά από τη μητέρα του, βάζοντας να το απαγάγουν.

Όμως, κατά τη διάρκεια της απαγωγής, όλα μπερδεύονται κι έτσι, το βρέφος φτάνει στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία Χαράλαμπου Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) ως από μηχανής… εγγονός του. Από θέλημα της μοίρας, το μωρό βρίσκεται στο αμάξι του γιου του Φεγκούδη, Μάνου (Κυριάκος Σαλής). Η μητέρα του, η Τόνια Μαυρομάτη (Βάσω Λασκαράκη), που το αναζητούσε, μέσα από μια περίεργη σύμπτωση, έρχεται να εργαστεί ως νταντά του ίδιου της του παιδιού στην έπαυλη, χωρίς, φυσικά, να το αναγνωρίσει…