Η τελευταία ώρα (20/10): Ο Μάρκος βλέπει το σπίτι του παραβιασμένο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η τελευταία ώρα (20/10): Ο Μάρκος βλέπει το σπίτι του παραβιασμένο

Στο αποψινό (20/10) επεισόδιο της νέας σειράς του Open, Η τελευταία ώρα, που έκανε πρεμιέρα πριν λίγο καιρό, ο Μάρκος βλέπει το σπίτι του παραβιασμένο και καταλαβαίνει πως τα πράγματα είναι πολύ πιο επικίνδυνα απ' ότι φανταζόταν.

Οι σημερινές 20/10 εξελίξεις της Τελευταίας Ώρας

Η Λουκία μαθαίνει για την δολοφονία του αστυνόμου Τσαγκαράκη και αναρωτιέται τί σημαίνει αυτό για την οικογένειά της.

Στην Αθήνα η Άσπα αναλαμβάνει να λύσει το πρόβλημα του Τσαγκαράκη με έναν ανορθόδοξο τρόπο. Ο Ανδρέας ζητάει τα ρέστα από την Μαρίνα και την κατηγορεί για τις υποψίες της Λουκίας. Η Μαρίνα πιέζεται από όλες τις μεριές, και ξεσπάει στον Νικόλα με αφορμή τις οικονομικές τους δυσκολίες, ενώ η Κάτια τους παρακολουθεί κρυφά.

Η Έλλη βλέπει πως το μέλλον της με τον Στέφανο είναι δύσκολο, και τα δύο κoρίτσια συγκεντρώνονται στο πανεπιστήμιο, σε μια προσπάθεια να διαχειριστούν την νέα πραγματικότητα...

Η τελευταία ώρα (20/10)

Η υπόθεση της σειράς

Η «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ» είναι η νέα καθημερινή, ερωτική, δραματική σειρά μυστηρίου του OPEN, σε σκηνοθεσία του Στάμου Τσάμη και κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 17:50 με ένα συγκλονιστικό πρώτο επεισόδιο.

Καθηλωτική, συγκινητική και γεμάτη ανατροπές η «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ» έρχεται καθημερινά στο OPEN. Πόσο εύκολα μπορούν να ανατραπούν όλα ξαφνικά; Αρκεί μία λάθος κίνηση και τα μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα για χρόνια έρχονται στο φως.

Πάθη, έρωτες, αντιζηλίες, ψέματα και θανάσιμα μυστικά ανατρέπουν τις ζωές των ηρώων της σειράς και τους φέρνουν αντιμέτωπους με την αλήθεια που πίστευαν πως είχε ξεχαστεί.

Η τελευταία ώρα

Όταν θα έρθει η στιγμή που οι αδικημένοι θα θελήσουν να αποδώσουν δικαιοσύνη, τίποτα δε θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο τους και όλα θα ξεκινήσουν και πάλι από την αρχή.

Όλη η σειρά ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών μέσα από την αφήγηση της Έλλης, μιας νεαρής κοπέλας που βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Στο πρώτο επεισόδιο, η Έλλη (Αθηνά Ροδίτου) και η Κάτια (Ελένη Σακκά), δυο δεκαεννιάχρονες ξαδέλφες, γιορτάζουν την είσοδό τους στην Νομική.

Ο Ορέστης Τζιόβας στην σειρά «Η τελευταία ώρα»

Ο Ανδρέας (Ορέστης Τζιόβας), πατέρας της Έλλης και θείος της Κάτιας, τους κάνει δώρο ένα ταξίδι με σκάφος στη Ρόδο. Μαζί με την κολλητή φίλη Κική (Μαρίλια Χαριδήμου) και το αγόρι της Κάτιας, Αλέξη (Παύλος Πιέρρος), η παρέα διασκεδάζει ανέμελη στο νησί.

Μέχρι που ένα βράδυ, μια σειρά από λάθη και μοιραίες αποφάσεις, τους οδηγεί σε μία πράξη που θα αλλάξει δραματικά όχι μόνο τις δικές τους ζωές, αλλά και των οικογενειών τους.