Μόλις χθες 20/10: Ο Θωμάς βρίσκεται άσχημα μπλεγμένος

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μόλις χθες 20/10: Ο Θωμάς βρίσκεται άσχημα μπλεγμένος

Στο σημερινό επεισόδιο της νέας σειράς του ΣΚΑΙ, Μόλις Χθες, η Λουίζα υποψιάζεται ότι ο Σπύρος και η Έλενα γνωρίζονται και προσπαθεί να μάθει την αλήθεια.

Οι σημερινές 20/10 εξελίξεις της σειράς Μόλις Χθες

Εν τω μεταξύ, ο Μιχάλης και η Έλενα μετακομίζουν στο δικό τους σπίτι, με την Έλενα να προσπαθεί διακριτικά να κάνει αυτό που της ζήτησε ο Σπύρος.

Η Λουίζα κανονίζει συνάντηση με τον Μιχάλη, γεγονός που την φέρνει αντιμέτωπη με τη Νόρα και τον Σπύρο. Ο Ζήσης παρασύρει τον Θωμά και τον πείθει να τον βοηθήσει να κάνουν διάρρηξη.

Η κατάσταση ξεφεύγει όμως με αποτέλεσμα ο Θωμάς να βρεθεί άσχημα μπλεγμένος ενώ στο μεταξύ η Δώρα χρειάζεται να πάρει δραστικές αποφάσεις.

Η υπόθεση της νέας σειράς του ΣΚΑΪ

Η νέα καθημερινή σειρά Μόλις Χθες έρχεται στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 18.45. Καθημερινά την ίδια ώρα, ο έρωτας, η αντιζηλία, η εξουσία, η αδυναμία, η διεκδίκηση, η ίντριγκα, το καλό και το κακό, η αγάπη και το μίσος, το πάθος και η τρέλα, συγκρούονται και κανείς δεν είναι σίγουρος ποιο απ’ όλα θα νικήσει. Ένας μεγάλος έρωτας καταλήγει σε μία ανελέητη σύγκρουση των ηρώων μεταξύ τους αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό…

Πρεμιέρα για την σειρά Μόλις Χθες στον ΣΚΑΙ

Πρωταγωνιστούν: Αποστόλης Τότσικας (Μιχάλης Γαζής), Σπύρος Σταμούλης (Σπύρος Νικολάου), Μαριάννα Τουμασάτου (Μαρία Γαζή), Απόστολος Γκλέτσος (Αντώνης Λάμπρου), Κωνσταντίνος Καζάκος (Χρήστος Κεχαγιάς), Φωτεινή Τσακίρη (Δάφνη Λάμπρου), Κωνσταντίνα Μιχαήλ (Νόρα Κεχαγιά), Νίκη Βακάλη (Έλενα Σαμαρά), Χρύσα Μιχαλοπούλου (Κορίνα Λάμπρου), Ρένος Ρώτας (Ορέστης Κεχαγιάς), Ελένη Ουζουνίδου (Βαρβάρα), Μαίρη Σαουσοπούλου (Ευγενία), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αχιλλέας Γαζής), Αθηνά Γιακεζόγλου (Λουΐζα Κεχαγιά), Γκαλ Ρομπίσα (Ιάσονας Λάμπρου), Κάτια Παπαιωάννου (Κέλλυ Παυλίδου), Γιάννης Αθητάκης (Σταύρος Γεωργίου), Ανδρέας Λαμπρόπουλος (Θωμάς), Βασίλης Ζαϊφίδης (Μίλτος), Ελένη Μπουκουβάλα (Χριστίνα Λάμπρου), Χριστίνα Στεφανίδη (Βάσια), Αλκιβιάδης Μπακογιάννης (Ζήσης) και ο Γεράσιμος Γεννατάς (Θάνος)