Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σασμός - Spoiler "φωτιά": Τα παρατάει όλα και φεύγει για Αθήνα...

Σοκ!

Σασμός - Spoiler
TV24 20.10.2021 14:20
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Μαρία Δασκαλάκη, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και έδωσε spoiler για τη σειρά Σασμός. Η τηλεοπτική «Μαίρη», το που μπήκε ανάμεσα στον «Μανόλη» και τον «Πετρή» έκανε αποκαλύψεις για την συμμετοχή της. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, θα αποχωρήσει από τη σειρά σύντομα και θα πάει στην Αθήνα.

«Η Μαίρη με τον Μανόλη γνωρίζονται από μικρά παιδιά. Η Μαίρη τον βλέπει σαν φίλο της. Όσες προσπάθειες και αν έχει κάνει ο Μανόλης έχουν αποτύχει. Ο Πέτρος είναι κάτι πολύ προσωρινό για τη Μαίρη, γιατί η Μαίρη σε λίγες μέρες φεύγει για σπουδές στην Αθήνα. Οπότε και αυτό είναι κάτι που θα τελειώσει πολύ γρήγορα. Η Μαίρη ερωτεύτηκε τον Άγη, της άρεσε. Σίγουρα είναι μια κοπέλα που καταπιέζεται και δεν της αρέσει να ζει σε μια κλειστή κοινωνία. Ανυπομονεί να φύγει.

Μέσω της οικειότητας που έχει με τον Μανόλη… Σε εκείνον ξεσπάει. Ο Μανόλης ξέσπασε για τον Πετρή. Δεν προλαβαίνει να γίνει κάτι και η Μαίρη φεύγει για σπουδές στην Αθήνα. Δεν ξέρουμε αν θα συνεχίσει να υπάρχει στη σειρά η Μαίρη. Η Μαίρη δε θα μάθει για τη νέα γυναίκα που θα μπει στη ζωή του Πετρή» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Δασκαλάκη, ωστόσο δεν ανέφερε τίποτα για το ζευγάρι που τελικά θα καταλήξει μαζί.

Όσα είπε η "Μαίρη" για τον Σασμό

Όσα θα δούμε στη σειρά του Alpha, «Σασμός» απόψε 20/10

Επεισόδιο 28

Καθώς ο Νικηφόρος και η Τζένη κάνουν για πρώτη φορά έρωτα, η σχέση Πέτρου και Μαίρης μοιάζει σιγά- σιγά να φτάνει στο τέλος της. Άλλωστε μια απρόσμενη «κόντρα» στο δρόμο με τη μηχανή θα οδηγήσει τον Πέτρο σε άλλα, πιο συναρπαστικά, ερωτικά μονοπάτια... *Μια τυχαία βαρκάδα με τον Αντώνη από την άλλη, θα φέρει τον Μανόλη ένα βήμα πιο κοντά στο να ομολογήσει στην αστυνομία τι είδε την ημέρα του φονικού. Κάνοντας, ωστόσο, βόλτα με το σκύλο του πέφτει επάνω σε ένα φιλί μεταξύ Μαθιού και της Βασιλικής και παγώνει!....

Τα νέα για την εγκυμοσύνη της Στέλλας αναστατώνουν την Καλλιόπη που αναλαμβάνει αμέσως δράση! Η πρώτη της κρούση στον Αστέρη τους οδηγεί σε σύγκρουση, αλλά ούτε κι ο Μαθιός δείχνει να συμμερίζεται την πρόθεσή της να παρέμβουν. Έτσι καταλήγει στον Τάσο και τη Σοφία που ακούνε τα σχέδιά της να φέρουν ξανά τα παιδιά τους κοντά με αμηχανία. Ο Αστέρης πάλι, πιεσμένος περισσότερο από ποτέ, τα λέει όλα στην Αργυρώ κι εκείνη για πρώτη φορά αντιδρά ζητώντας του να κάνει επιτέλους κάτι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζητάει 1.000.000 ευρώ και απαιτεί να κοπεί ο Σασμός - Μηνύει τον ALPHA για ηθική βλάβη!

Σασμός: Αυτή είναι η πραγματική βεντέτα που περιγράφει η σειρά του ALPHA στην Κρήτη

Share