The Bachelor 2: Φανερά ενοχλημένη η Νικόλ με την Ιζαμπέλα- “Πραγματικά απαράδεκτη και αχάριστη”

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2: Φανερά ενοχλημένη η  Νικόλ με την Ιζαμπέλα- “Πραγματικά απαράδεκτη και αχάριστη”

Μετά την αποχώρηση της Νατάσας στην Τελετή των ρόδων, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA, άλλο ένα επεισόδιο του «The Bachelor 2» ξεκίνησε για τα καλά.

Εκεί η Νικόλ εκμυστηρεύτηκε στην Αθηνά τα προβλήματα που έχει με την Ιζαμπέλα, με την οποία κάνανε πολύ παρέα. Μέσα σε όλα η η Νικόλ ανέφερε πως η Ιζαμπέλα εκμεταλλεύτηκε την φιλία της και μετά την είσοδο των καινούργιων κοριτσιών την παράτησε.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήμουν δίπλα της όταν έκλαιγε που δεν ήταν καμία εκεί, δεν έχω μιλήσει άσχημα ποτέ και είναι κρίμα, δεν υπάρχει περίπτωση να την δικαιολογήσω δηλαδή πραγματικά απαράδεκτη, αχάριστη.

Η Ιζαμπέλα με ξεζούμισε πραγματικά αλλά έχω μάθει στην ζωή μου να ξανά σηκώνομαι και όταν σηκώνομαι κάποιες να φοβούνται. Όσο μπορώ να είμαι πιστή, τόσο γρήγορα μπορώ όμως και να κόψω και το ξέρουν. Οπότε από εδώ και πέρα...».

Οι δηλώσεις της Νικόλ

Αυτές είναι οι 2 από τις 3 κοπέλες που φτάνουν τελικό

Μπορεί εμείς να βρισκόμαστε σχετικά στην αρχή του Bachelor 2, ωστόσο τα γυρίσματα έχουν πάει πολύ μακριά και συγκεκριμένα, λίγο πριν τον τελικό που θα αναδείξει την νικήτρια της καρδιάς του Αλέξη Παππά. Πολλά είναι τα spoiler που έχουν βγει, όμως αυτό αφορά τις κοπέλες που φτάνουν μέχρι το τέλος.

Οι παίκτριες που λέγεται πως έχουν φτάσει τελικό είναι και αυτές που έχουν έρθει αρκετά κοντά με τον εργένη και έχουν βγει μάλιστα μαζί του αρκετά ραντεβού. Επίσης, είναι αυτές που έχουν ξεκινήσει τους περισσότερους καβγάδες.

Αυτές είναι οι 2 από τις 3 παίκτριες που φτάνουν στον τελικό του Bachelor 2

Ο λόγος για την την Άννα και την Γιώτα, δυο κοπέλες που έχουν συζητηθεί πολύ από εκπομπές αλλά και από τις συμπαίκτριες τους. Λέτε να ισχύει το spoil; Τα ονόματα όντως είναι πολύ δυνατά, ενώ.... οι στημένες σκηνές ακόμη πιο δυνατές και υπάρχουν και στοιχεία που τις επιβεβαιώνουν.

The Bachelor 2 spoiler τελικού

The Bachelor 2 ποιες παίκτριες πάνε τελικό