The Bachelor 2: Η Μαρία "μάγεψε" τον Αλέξη Παππά

Τον "αποτελείωσε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2: Η Μαρία

Ο ανταγωνισμός στην βίλα του The Bachelor 2 έχει φουντώσει για τα καλά καθώς όλα τα κορίστα που έχουν παραμείνει μετά από την τελευταία αποχώρηση έχουν κοινό στόχο να κερδίσουν τα "μάτια" του Αλέξη Παππά.

Αυτή τη φορά ο Bachelor αποφάσισε να καλέσει σε ομαδικό ραντεβού την Τζωρτζίνα, την Ντίνα, την Μαρία και την Ιωάννα και έκαναν τα πάντα για να μην πατήσουν τις «ακτίνες Χ», έτσι ώστε να βρεθούν εκείνος στο τελικό ραντεβού όπου η μια θα έχει περισσότερο να μιλήσει μαζί του.

Έτσι, η κοπέλα που κέρδισε στο τέλος ήταν η Μαρία η οποία με τις φιλοσοφικές απορίες της «αποτελείωσε» κυριολεκτικά τον Αλέξη Παππά ο οποίος γοητεύτηκε αρκετά με τα όσα είπαν.

Το ραντεβού Αλέξη Παππά - Μαρίας

Ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε αν είναι ερωτευμένος - «Έχω έρθει κοντά με...»

Στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/9) ο Αλέξης Παππάς. Ο ίδιος φυσικά αναφέρθηκε στις κοπέλες που τον διεκδικούν στο Bachelor 2.

Ο γνωστός ηθοποιός, μετά την αποχώρηση της Ειρήνης, αποκάλυψε πως για μερικές μέρες τρέφει ήδη συναισθήματα ενώ το ενδιαφέρον του παραμένει αρκετά φιλικό.

«Τι καλύτερο από το να περνάω τον χρόνο μου με αυτές τις κοπέλες; Στη φάση που βρίσκομαι στόχος και σκοπός μου είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Θέλω να βρω τη γυναίκα που θα μου κλέψει την καρδιά εδώ. Είναι εντυπωσιακό πόσο ξεχωριστοί χαρακτήρες είναι οι κοπέλες. Με κάποιες έχω ερωτικά συναισθήματα, με κάποιες άλλες φιλικά. Έχω έρθει κοντά με κάποιες κοπέλς, αλλά ερωτευμένος δεν δηλώνω ακόμα.

Αισθάνομαι περίεργα με τις εντάσεις. Θέλω να υπάρχει ησυχία και δεν μου αρέσει να βλέπω εντάσεις που φτάνουν σε αυτά τα όρια. Δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους να αλλάξουν κάποια πράγματα που κατονομάζω από την αρχή. Αν αυτό δεν γίνει, τότε είναι λόγος για να μην προχωρήσει με μια κοπέλα».