Big Brother 2: Η Ανχελίτα ζήτησε συγγνώμη στην Ευδοκία - Ποια ήταν η αντίδρασή της;

Αρκετά αμήχανο...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: Η Ανχελίτα ζήτησε συγγνώμη στην Ευδοκία - Ποια ήταν η αντίδρασή της;

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του Big Brother 2 είδαμε πως η Ανχελίτα μαζί με την Ευδοκία είχαν έρθει αρκετά κοντά κι ενώ η σχέση τους φαινόταν πολλά υποσχόμενη για τα δεδομένα ενός ριάλιτι δεν άργησε να έρθει η ρήξη και στην δική τους σχέση.

Έτσι λοιπόν, όπως έχουμε παρατηρήσει και οι δυο διαθέτουν έναν άκρως δυναμικό χαρακτήρα με αποτέλεσμα μέχρι τώρα να έχουμε δει αρκετούς τσακωμούς μεταξύ τους για διάφορους λόγους.

Όλα αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν καθώς η Ανχελίτα αποφάσισε να γυρίσει μια καινούργια σελίδα και να προσπαθήσει και πάλι να τα βρει με την Ευδοκία μιας και η ίδια πήγε και της ζήτησε συγγνώμη για όσα είχαν συμβεί μεταξύ τους.

Η συγγνώμη της Ανχελίτας στην Ευδοκία

Πιο μετανιωμένη από ποτέ η Ανχελίτα - Δηλώνει ότι έχει αρχίσει να εκτιμάει την Ευδοκία

Στο αποψινό επεισόδιο 19/10 του Big Brother 2, οι εξελίξεις από τα πρώτα κιόλας λεπτά φαίνεται να είναι καταιγιστικές καθώς οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες έχουν περάσει από 40 κύματα μιας και η πίεση που δέχονται από παντού είναι αρκετή.

Μέσα σε όλα πριν από λίγο η Ανχελίτα μπορεί να φάνηκε αρκετά εκρηκτική με τις δηλώσεις της για τον Ισίδωρο Δούνη όμως πλέον θεωρεί πως η Ευδοκία έχει παρεξηγηθεί από αρκετούς.

Έτσι λοιπόν η ίδια δήλωσε πως έχει αρχίσει να εκτιμάει την Ευδοκία και θέλει να της ζητήσει συγνώμη μιας και οι δυο τους έχουν έρθει σε κόντρα αρκετές φορές μέχρι τώρα.