Μόλις χθες 21/10: Ο Σπύρος αποκαλύπτει στην Κατερίνα πως ο Μιχάλης είναι ο δολοφόνος του παππού της

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μόλις χθες 21/10: Ο Σπύρος αποκαλύπτει στην Κατερίνα πως ο Μιχάλης είναι ο δολοφόνος του παππού της

Στο σημερινό επεισόδιο της νέας σειράς του ΣΚΑΙ, Μόλις Χθες, η Λουΐζα και ο Μιχάλης αποφασίζουν να πουν το συντομότερο και με όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο τρόπο την αλήθεια στην Κατερίνα.

Οι σημερινές 21/10 εξελίξεις της σειράς Μόλις Χθες

Ο Σπύρος όμως της αποκαλύπτει πως ο Μιχάλης είναι ο δολοφόνος του παππού της. Η Μαρία δεν αντέχει άλλο την στάση του Αντώνη και τον φέρνει προ των ευθυνών του.

Ο Αντώνης σαμποτάρει την προσπάθεια της Δάφνης να σταθεί στα πόδια της βάζοντας της υπνωτικά στο τσάι. Η Κέλλυ τινάζει στον αέρα τον γάμο με τον Χρήστο, λέγοντάς του την αλήθεια για το πρώην επάγγελμά της.

Η Χριστίνα, που γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω απ’ τη ληστεία στην τρατορία, αποφασίζει να αναλάβει προσωπικά την υπόθεση. Δείτε εδώ και τις χθεσινές εξελίξεις της σειράς.

Η υπόθεση της νέας σειράς του ΣΚΑΪ

Η νέα καθημερινή σειρά Μόλις Χθες έρχεται στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 18.45. Καθημερινά την ίδια ώρα, ο έρωτας, η αντιζηλία, η εξουσία, η αδυναμία, η διεκδίκηση, η ίντριγκα, το καλό και το κακό, η αγάπη και το μίσος, το πάθος και η τρέλα, συγκρούονται και κανείς δεν είναι σίγουρος ποιο απ’ όλα θα νικήσει. Ένας μεγάλος έρωτας καταλήγει σε μία ανελέητη σύγκρουση των ηρώων μεταξύ τους αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό…

Πρεμιέρα για την σειρά Μόλις Χθες στον ΣΚΑΙ

Πρωταγωνιστούν: Αποστόλης Τότσικας (Μιχάλης Γαζής), Σπύρος Σταμούλης (Σπύρος Νικολάου), Μαριάννα Τουμασάτου (Μαρία Γαζή), Απόστολος Γκλέτσος (Αντώνης Λάμπρου), Κωνσταντίνος Καζάκος (Χρήστος Κεχαγιάς), Φωτεινή Τσακίρη (Δάφνη Λάμπρου), Κωνσταντίνα Μιχαήλ (Νόρα Κεχαγιά), Νίκη Βακάλη (Έλενα Σαμαρά), Χρύσα Μιχαλοπούλου (Κορίνα Λάμπρου), Ρένος Ρώτας (Ορέστης Κεχαγιάς), Ελένη Ουζουνίδου (Βαρβάρα), Μαίρη Σαουσοπούλου (Ευγενία), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αχιλλέας Γαζής), Αθηνά Γιακεζόγλου (Λουΐζα Κεχαγιά), Γκαλ Ρομπίσα (Ιάσονας Λάμπρου), Κάτια Παπαιωάννου (Κέλλυ Παυλίδου), Γιάννης Αθητάκης (Σταύρος Γεωργίου), Ανδρέας Λαμπρόπουλος (Θωμάς), Βασίλης Ζαϊφίδης (Μίλτος), Ελένη Μπουκουβάλα (Χριστίνα Λάμπρου), Χριστίνα Στεφανίδη (Βάσια), Αλκιβιάδης Μπακογιάννης (Ζήσης) και ο Γεράσιμος Γεννατάς (Θάνος)