The Bachelor 2: "Πόλεμος" για τον "θρόνο" της "Βασίλισσας" για τα μάτια του Αλέξη Παππά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2:

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά το αποψινό επεισόδιο του The Bachelor 2 μας αποδεικνύει πως οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άκρως καταιγιστικές για άλλη μια φορά μιας και η Αθηνά New York ήταν άκρως εκδηλωτική σχετικά με τα συναισθήματά της για τον Αλέξη Παππά.

Από την άλλη ο Bachelor αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα για άλλο ένα ομαδικό ραντεβού με τα κορίτσια. Έτσι λοιπόν, οι κοπέλες που πήρε είναι η Ιζαμπέλα, η Φένια, η Γιώτα, η Αθηνά, η Νικόλ, η Σταύη, η Άννα, η Έλενα.

Έτσι λοιπόν τα συγκεκριμένα κορίτσια πρέπει να "παλέψουν" προκειμένου να κερδίσουν τον "θρόνο" της "Βασίλισσας" του Αλέξη.

Η ανακοίνωση του ομαδικού ραντεβού στο The Bachelor 2

The Bachelor 2 - spoiler "σεισμός": Αυτές είναι οι 2 από τις 3 κοπέλες που φτάνουν τελικό

Μπορεί εμείς να βρισκόμαστε σχετικά στην αρχή του Bachelor 2, ωστόσο τα γυρίσματα έχουν πάει πολύ μακριά και συγκεκριμένα, λίγο πριν τον τελικό που θα αναδείξει την νικήτρια της καρδιάς του Αλέξη Παππά. Πολλά είναι τα spoiler που έχουν βγει, όμως αυτό αφορά τις κοπέλες που φτάνουν μέχρι το τέλος.

Οι παίκτριες που λέγεται πως έχουν φτάσει τελικό είναι και αυτές που έχουν έρθει αρκετά κοντά με τον εργένη και έχουν βγει μάλιστα μαζί του αρκετά ραντεβού. Επίσης, είναι αυτές που έχουν ξεκινήσει τους περισσότερους καβγάδες.

Ο λόγος για την την Άννα και την Γιώτα, δυο κοπέλες που έχουν συζητηθεί πολύ από εκπομπές αλλά και από τις συμπαίκτριες τους. Λέτε να ισχύει το spoil; Τα ονόματα όντως είναι πολύ δυνατά, ενώ.... οι στημένες σκηνές ακόμη πιο δυνατές και υπάρχουν και στοιχεία που τις επιβεβαιώνουν.

The Bachelor 2 spoiler τελικού

The Bachelor 2 ποιες παίκτριες πάνε τελικό