The Bachelor 2 - highlights 21/10: Ο θάνατος που "τσάκισε" την Αθηνά New York και ο πόλεμος στο σπίτι

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2 - highlights 21/10: Ο θάνατος που

Πολύ συγκινητικό ήταν το χθεσινό 21/10 επεισόδιο του The Bachelor 2, καθώς η Αθηνά New York αποκάλυψε πως έχασε από τη ζωή ένα πολύ δικό της άνθρωπο. 'Εκανε όλες τις παίκτριες να κλάψουν.

Τα 21/10 highlights του The Bachelor 2

Τα συναισθήματα της Αθηνάς New York για τον Αλέξη Παππά έχουν "φουντώσει"

Όπως είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο, όπου προβάλλεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Αθηνά New York ήρθε αρκετά κοντά με τον Αλέξη Παππά για άλλη μια φορά καθώς πέρα από το τρυφερό ατομικό ραντεβού η ίδια αποφάσισε να του φτιάξει σπανακόπιτα.

Μέσα σε όλα, από τα πρώτα κιόλας λεπτά η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει στα υπόλοιπα κορίτσια πως τα συναισθήματα της για τον Αλέξη Παππά έχουν "φουντώσει" για τα καλά αφού είπε χαρακτηριστικά πως: «Ερωτεύομαι τον Αλέξη, τον θέλω πολύ».

Όλες θέλουν να κερδίσουν το μυαλό και την καρδιά του και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν! Ωστόσο, μόνο μία θα καταφέρει να τον κατακτήσει.

"Πόλεμος" για τον "θρόνο" της "Βασίλισσας" για τα μάτια του Αλέξη Παππά

Από την άλλη ο Bachelor αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα για άλλο ένα ομαδικό ραντεβού με τα κορίτσια. Έτσι λοιπόν, οι κοπέλες που πήρε είναι η Ιζαμπέλα, η Φένια, η Γιώτα, η Αθηνά, η Νικόλ, η Σταύη, η Άννα, η Έλενα.

Έτσι λοιπόν τα συγκεκριμένα κορίτσια πρέπει να "παλέψουν" προκειμένου να κερδίσουν τον "θρόνο" της "Βασίλισσας" του Αλέξη.

Η κίνηση της Ιζαμπέλας έφερε σφοδρές αντιδράσεις

Ο ανταγωνισμός όσο περνάει ο καιρός είναι αρκετά μεγάλος καθώς τα κορίτσια είναι αποφασισμένα να κάνουν τα πάντα μέχρι να φτάσουν στον τελικό στόχο ώστε να κερδίσουν όχι μόνο το ενδιαφέρον του Αλέξη Παππά αλλά και να αποκτήσουν το τελικό πολυπόθητο έπαθλο.

Μέσα σε όλα στο ομαδικό ραντεβού τα κορίτσια "πέρασαν από 40 κύματα" καθώς μόνο μια παίκτρια θα μπορούσε να γίνει η "βασίλισσα" Έτσι λοιπόν η Ιζαμπέλα μετά από το λιωμένο κερί της Νικόλ που είχε αποκαλύψει δεν δίστασε να την εκθέσει μπροστά στα μάτια του Αλέξη Παππά.

Η Αθηνά New York παρέδωσε μαθήματα οριεντάλ

Μπορεί στο επεισόδιο 21/10 ο Αλέξης Παππάς να διάλεξε άλλα κορίτσια για το ομαδικό ραντεβού όμως η Αθηνά New York έχει αποδείξει πως μπορεί και πάλι να περάσει καλά στη βίλα του The Bachelor 2 μιας και την προηγούμενη φορά είδαμε πως έκανε σπανακόπιτα.

Έτσι η ίδια μαζί με τις υπόλοιπες κοπέλες που έμειναν πίσω αποφάσισαν να το ρίξουν στον χορό αφού η Αθηνά New York μπήκε στον ρόλο δασκάλας οριεντάλ.

Άραγε ποια ήταν εκείνη η οποία φάνηκε να το έχει περισσότερο σε σχέση με τις άλλες κοπέλες στο κομμάτι του χορού;

Ξέσπασε σε κλάματα η Τζωρτζίνα με την έκπληξη του Αλέξη Παππά - Ποιο πρόσωπο αντίκρισε;

Μετά από το ομαδικό ραντεβού που κανόνισε με τα κορίτσια του The Bachelor 2 ο Αλέξης Παππάς πήγε αρκετά καλά πέρα από το γεγονός πως υπήρξαν αντιδράσεις ανάμεσα στα κορίτσια για άλλη μια φορά.

Έτσι λοιπόν, το πρώτο ραντεβού της Τζωρτζίνας με τον Αλέξη Παππά κατέληξε σε πίστα καρτ. Ο γοητευτικός εργένης πέρασε από τη βίλα και πήρε την κοπέλα με μια κόκκινη Ferrari, η οποία έκανε όλα τα κορίτσια να ουρλιάξουν από τον θαυμασμό τους και μετά από μια γρήγορη βόλτα έφτασαν στην πίστα για ένα… «ράλλι του έρωτα».

Ο γοητευτικός Bachelor δεν έμεινε εκεί με τις εκπλήξεις. Ένα δεύτερο καρτ μπήκε στην πίστα και τους ακολουθούσε, με την Τζωρτζίνα να αγχώνεται ότι πρόκειται για νέα κοπέλα που θα τους χαλούσε το ραντεβού.

Βέβαια, η κοπέλα, ήταν η αδερφή της παίκτριας, η Κατερίνα. Οι δυο τους τρελάθηκαν από τη χαρά τους για τη συνάντησή τους και ο Αλέξης, ενώ τους άφησε λίγο χώρο να μιλήσουν, στη συνέχεια ζήτησε από την Κατερίνα να του αποκαλύψει στοιχεία του χαρακτήρα της.

Λύγισε η Αθηνά New York - «Εγώ δεν μπορώ να κάνω αγκαλιά τη μάνα μου»

Μπορεί ο ανταγωνισμός αλλά και οι τσακωμοί στη βίλα του The Bachelor 2 να πηγαίνουν και να έρχονται όμως τα κορίτσια απέδειξαν πως όταν συγκινούνται μπορούν να ενωθούν για καλό σκοπό. Έτσι, συγκίνηση επικράτησε στο τέλος του αποψινού επεισοδίου μετά την επιστροφή της Τζωρτζίνας από το ραντεβού της με τον Αλέξη Παππά.

Η υποψήφια για την καρδιά του γοητευτικού εργένη εξιστόρησε το ραντεβού της με τον Αλέξη και την έκπληξη που της έκανε, φέρνοντας στην πίστα του καρτ την αδερφή της.

Αποτέλεσμα είχε να συγκινηθούν όλα τα κορίτσια ενώ από την άλλη η Αθηνά New York είχε έναν λόγο παραπάνω να συγκινηθεί καθώς έκανε μια άκρως συγκινητική αποκάλυψη καθώς ανέφερε πως η ίδια μετά το τέλος του παιχνιδιού δεν θα έχει την ευκαιρία όπως οι υπόλοιπες κοπέλες να δει την μητέρα της καθώς την έχει χάσει πριν από τρία χρόνια.