Σε ξένα χέρια: Ο Φεγκούδης απάγει τον Πιπερόπουλο

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (22/10) επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε ξένα χέρια: Ο Φεγκούδης απάγει τον Πιπερόπουλο

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (22/10) επεισόδιο της νέας σειράς της ΕΡΤ, «Σε ξένα Χέρια», μιας και ο Φεγκούδης θα πάρει την απόφαση να απαγάγει τον Πιπερόπουλο για να μάθει τι έκανε στον Μάνο.

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (22/10) στη σειρά «Σε ξένα χέρια»

Ο Χρύσανθος, για να ξεφορτωθεί την Πελαγία και να τελειοποιήσει το μείγμα του, της στέλνει ένα πιο «φιλικό» μήνυμα κι εκείνη πετάει στα σύννεφα.

Ο Φεγκούδης, που προσπαθεί να σώσει τον γάμο, απάγει τον Πιπερόπουλο, για να τον κάνει να παραδεχτεί τι έκανε στον Μάνο.

Ο Χρύσανθος, για να ξεφορτωθεί την Πελαγία και να τελειοποιήσει το μείγμα του, της στέλνει ένα πιο «φιλικό» μήνυμα κι εκείνη πετάει στα σύννεφα. Ο Μάνος «πιέζει» την Τόνια να δουλέψει για εκείνους και τελικά την πείθει.

Τελικά θα καταφέρει ο Φεγκούδης να πάρει από τον Πιπερόπουλο τις πληροφορίες που θέλει; Πώς θα αντιδράσει η Τόνια όταν γνωρίσει τον Μπάμπη;

Η πλοκή της νέας σειράς της ΕΡΤ

Αφετηρία της αφήγησης αποτελεί η απαγωγή ενός βρέφους, που γίνεται η αφορμή να ενωθούν οι μοίρες και οι ζωές των ανθρώπων της ιστορίας μας. Το αθώο βρέφος γεννήθηκε σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον, που ο ίδιος ο πατέρας του είχε προαποφασίσει ότι θα το πουλήσει κρυφά από τη μητέρα του, βάζοντας να το απαγάγουν.

Όμως, κατά τη διάρκεια της απαγωγής, όλα μπερδεύονται κι έτσι, το βρέφος φτάνει στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία Χαράλαμπου Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) ως από μηχανής… εγγονός του. Από θέλημα της μοίρας, το μωρό βρίσκεται στο αμάξι του γιου του Φεγκούδη, Μάνου (Κυριάκος Σαλής). Η μητέρα του, η Τόνια Μαυρομάτη (Βάσω Λασκαράκη), που το αναζητούσε, μέσα από μια περίεργη σύμπτωση, έρχεται να εργαστεί ως νταντά του ίδιου της του παιδιού στην έπαυλη, χωρίς, φυσικά, να το αναγνωρίσει…