Σε ξένα χέρια 21/10: Ο Φεγκούδης πασχίζει να μη διαλυθεί ο γάμος

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε ξένα χέρια 21/10: Ο Φεγκούδης πασχίζει να μη διαλυθεί ο γάμος

Στο σημερινό (20/10) επεισόδιο της νέας σειράς της ΕΡΤ, Σε ξένα χέρια, η Μαριτίνα είναι αποφασισμένη να βρει την άκρη του νήματος σχετικά με τη φωτογραφία.

Οι σημερινές 21/10 εξελίξεις της σειράς Σε ξένα χέρια

Μετά την αποκάλυψη της φωτογραφίας, η οικογένεια Φεγκούδη αντιμετωπίζει κρίση: ο Μάνος πρέπει να εξηγήσει τα ανεξήγητα, όσο ο Φεγκούδης πασχίζει να μη διαλυθεί ο γάμος.

Η αντεπίθεση του Φεγκούδη θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, βάζοντας στις ζωές τους τα πλέον ακατάλληλα πρόσωπα. Παράλληλα, στο σπίτι του Πιπερόπουλου, ο Παντελής, με τη βαλίτσα στο χέρι, ετοιμάζεται να φύγει.

Η Σούλα αποφασίζει να κόψει μία και καλή τα ανυπόστατα όνειρα της Πελαγίας. Όσο η Τόνια παλεύει για τη θέση της νταντάς, με το Σύμπαν να συνωμοτεί εναντίον της, η Μαριτίνα είναι αποφασισμένη να βρει την άκρη του νήματος σχετικά με τη φωτογραφία... Δείτε εδώ τις χθεσινές εξελίξεις της σειράς.

Σε ξένα χέρια 21/10

Η πλοκή της νέας σειράς της ΕΡΤ

Αφετηρία της αφήγησης αποτελεί η απαγωγή ενός βρέφους, που γίνεται η αφορμή να ενωθούν οι μοίρες και οι ζωές των ανθρώπων της ιστορίας μας. Το αθώο βρέφος γεννήθηκε σ’ ένα δύσκολο περιβάλλον, που ο ίδιος ο πατέρας του είχε προαποφασίσει ότι θα το πουλήσει κρυφά από τη μητέρα του, βάζοντας να το απαγάγουν.

Όμως, κατά τη διάρκεια της απαγωγής, όλα μπερδεύονται κι έτσι, το βρέφος φτάνει στην έπαυλη του μεγαλοεπιχειρηματία Χαράλαμπου Φεγκούδη (Γιάννης Μπέζος) ως από μηχανής… εγγονός του. Από θέλημα της μοίρας, το μωρό βρίσκεται στο αμάξι του γιου του Φεγκούδη, Μάνου (Κυριάκος Σαλής). Η μητέρα του, η Τόνια Μαυρομάτη (Βάσω Λασκαράκη), που το αναζητούσε, μέσα από μια περίεργη σύμπτωση, έρχεται να εργαστεί ως νταντά του ίδιου της του παιδιού στην έπαυλη, χωρίς, φυσικά, να το αναγνωρίσει…