Ώρες αγωνίας στον Σασμό για τον Αστέρη - Αιμορραγεί άσχημα και κινδυνεύει με θάνατο

Spoiler "φωτιά"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ώρες αγωνίας στον Σασμό για τον Αστέρη - Αιμορραγεί άσχημα και κινδυνεύει με θάνατο

Στην σειρά, Σασμός, ο Αστέρης προσπαθεί να μάθει τι είναι αυτό που έχει γίνει και που είναι η αιτία να μην μπορεί να έχει σχέση με την Αργυρώ - εμείς γνωρίζουμε πως ξεκίνησε η βεντέτα. Η Καλλιόπη όμως έχει πάρει όρκο σιωπής και δεν ανοίγει το στόμα της.

Από το tv24

Από την άλλη και η Μαρίνα, που επίσης δεν μπορεί να πάρει λέξη από τη γιαγιά Ειρήνη, είναι εξοργισμένη για τη συνάντηση που είχε η κόρη της με τον Αστέρη. Ολα όμως συνηγορούν στο να μη χωρίζουν αυτοί οι δύο νέοι άνθρωποι. Η αδιαθεσία της γιαγιάς Ειρήνης ανησυχεί την Αργυρώ τόσο που την πάει στον γιατρό.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Αστέρη στον Σασμό

Εκεί όμως την περιμένει μια απρόσμενη συνάντηση με τον Αστέρη, η οποία θα την οδηγήσει σε μια αποκάλυψη που αφορά στο παρελθόν. Μετά από αυτή την τυχαία συνάντηση και πάλι προσπαθούν να κρατηθούν σε απόσταση. Ομως ένα ατύχημα θα ανατρέψει τα πάντα! Ο Αστέρης τραυματίζει άσχημα το χέρι του στη δουλειά και η κατάσταση είναι κρίσιμη. Από την άλλη, ποιος φεύγει για πάντα στην Αθήνα;

Σασμός τραυματισμός Αστέρη

Ο Μαθιός και ο Αγγελος προσπαθούν να τον σώσουν γιατί αιμορραγεί άσχημα και κινδυνεύει ακόμα και η ζωή του, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Τελικά ο Αστέρης δέχεται αναπάντεχη βοήθεια από έναν οικογενειακό του «εχθρό»… τον Πέτρο! Ο Πέτρος δένει το χέρι του και όλοι μαζί τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα η Αργυρώ μαθαίνει τα δυσάρεστα νέα από τον αδελφό της και αποφασίζει να αψηφήσει κάθε κίνδυνο και να πάει να δει τον Αστέρη στο νοσοκομείο.

Η Μαρίνα προσπαθεί να τη σταματήσει, καθώς στο νοσοκομείο βρίσκεται η Καλλιόπη, αλλά η Αργυρώ είναι έτοιμη για όλα. Κι έτσι, το ατύχημα του Αστέρη θα σταθεί αφορμή να ξανάρθει κοντά του η Αργυρώ, αλλά και να αποκαλυφθεί η κρυφή τους σχέση σε ένα πρόσωπο που δεν έπρεπε να το μάθει…