Άσε μας ρε μαμά: Η Δανάη μαθαίνει ότι ο Άρης είναι ο εγγονός της...

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άσε μας ρε μαμά: Η Δανάη μαθαίνει ότι ο Άρης είναι ο εγγονός της...

Απολαυστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Άσε μας ρε μαμά, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Έχουμε τα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις της σειράς Άσε μας ρε μαμά

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, στις 20:00 - Επεισόδιο: 19

Η σχέση του Μάθιου και της Κορίνας βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο σημείο. Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν την κρίση; Ο Θωμάς δεν μπορεί να δεχθεί τη σχέση της Ρωξάνης με το Ζαχαρία και εξαφανίζεται. Παράλληλα, η Εριέττα είναι αποφασισμένη να βγάλει πάση θυσία από τη ζωή του γιού της τη Ρωξάνη. Η Έλλη πηγαίνει να αγοράσει τις βέρες του γάμου, ενώ η Ρωξάνη της ετοιμάζει το bachelorette πάρτι μία νύχτα πριν το γάμο της. Η Τζοβάνα γνωρίζει την κοπέλα του Άρη και μαθαίνει σοκαρισμένη ότι είναι η κόρη του Παπαπέτρου. Ταυτόχρονα, η Ρωξάνη με την Όλγα ετοιμάζουν ένα λουκούλλειο γεύμα στα παιδιά προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα και να αποφύγει την ανταρσία. Την επόμενη μέρα, η Τζοβάνα κλειδώνεται στο μπάνιο λίγο πριν το γύρισμα του βίντεο, το οποίο τελικά προχωρά αλλά διακόπτεται από μια αναπάντεχη εξέλιξη. Ενώ Ρωξάνη και Ζαχαρίας πιάνονται στα πράσα από την...

Τρίτη 26 Οκτωβρίου, στις 20:00 - Επεισόδιο: 20

Η Τζοβάνα με την ευρηματικότητά της σώζει το ατύχημα στην πισίνα κάνοντας τα social να παραληρούν. Η Ρωξάνη την συγχαίρει, αλλά η Τζοβάνα την έχει ακόμα στη μπούκα. Κορίνα και Μάθιου κάνουν προσωρινή ανακωχή και η Κορίνα προσκαλεί τον άντρα της στο bachelorette για τον γάμο της Έλλης. Δημήτρης, Βασίλης και Μπάμπης εντοπίζουν επιτέλους το Θωμά και μαζί οργανώνουν το δικό τους bachelor. Είναι μια στιγμή που η αντροπαρέα θα έρθει πιο κοντά και μεγάλες αλήθειες θα ειπωθούν. Η Δανάη μαθαίνει ότι ο Άρης είναι ο εγγονός της γυναίκας με την οποία είναι ερωτευμένος ο πατέρας της και αντιδρά ακραία, ενώ το δείπνο που ετοίμασε η Όλγα για τη γυναικοπαρέα θα αποδειχθεί ολέθριο για την Έλλη.

Άσε Μας Ρε Μαμά σημερινές εξελίξεις

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, στις 20:00 - Επεισόδιο: 21

Η ατυχία της Τζοβάνας γυρνάει υπέρ της, εκείνη όμως δεν είναι ευχαριστημένη. Τι θα πει ο κύκλος της για αυτήν την ανορθόδοξη εμφάνιση που είχε; Ο Άρης δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως η Δανάη του ζήτησε να χωρίσουν. Η ημέρα του γάμου της Έλλης με το Δημήτρη έφτασε. Όλοι βρίσκονται υπ’ ατμών με τις ετοιμασίες, αλλά μια σειρά από ατυχίες επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες της Έλλης πράγμα που της δημιουργεί πολύ μεγάλο άγχος. Επιπρόσθετα, μια ανακάλυψη στο δωμάτιο του Δημήτρη θα την ταράξει και θα έχει σαν αποτέλεσμα να την κατακλύσουν αμφιβολίες για τη σχέση του Δημήτρη με τη Ρωξάνη λίγο πριν πάει στην εκκλησία.

Η υπόθεση της νέας σειράς του ALPHA

«Οι σαραντάρες, ίσον με δύο εικοσάρες…» λέει το γνωστό άσμα! Στην περίπτωση μας, όμως, θα προσθέσουμε κι άλλα δέκα χρόνια! Στα πενήντα της η Ρωξάνη Ταβουλαρέα τα έχει όλα! Είναι όμορφη, είναι sexy, είναι έμπειρη κι έχει μια λαμπερή καριέρα ως τηλεοπτική οικοδέσποινα πετυχημένου show σε κανάλι στο εξωτερικό. Έχει και μια πολυβραβευμένη κατασκευαστική εταιρεία στην Ελλάδα, που κληρονόμησε από τον μακαρίτη τον άντρα της, την οποία έχει αφήσει να την διοικούν τα τρία της παιδιά.

Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όμως… Η ζωή της αλλάζει εντελώς όταν η πεθερά της φροντίζει να σβήσει το άστρο της! Ο κόσμος της καταρρέει από τη μια στιγμή στην άλλη κι έτσι αποφασίζει να επιστρέψει άρον άρον στην Ελλάδα.

Άσε μας ρε μαμά 29/9

Με την επιστροφή της αντιμετωπίζει πολλές απρόσμενες καταστάσεις! Βρίσκει την οικογενειακή, και μέχρι πρότινος επιτυχημένη, επιχείρηση στο χείλος της καταστροφής και τα παιδιά της να κάνουν τις λάθος επιλογές σε επιχειρηματικό και προσωπικό επίπεδο. Οι γαμπροί και οι νύφες της έχουν πάρουν τα ηνία και έχουν οδηγήσει τα βλαστάρια της σε έναν σπάταλο τρόπο ζωής. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η ζωή της δίνει κι άλλα χαστούκια!

Ο Δημήτρης, ο έρωτας που άφησε πίσω φεύγοντας για την Αμερική, δουλεύει στην κατασκευαστική εταιρία του αιώνιου ανταγωνιστή της και μέγα εργολάβου των δυτικών προαστίων, Θωμά Παπαπέτρου, ο οποίος μόλις την ξαναβλέπει την ερωτεύεται σφοδρά και διεκδικεί μια θέση στην καρδιά της. Η Ρωξάνη, όμως, αυτή την θέση την έχει κρατημένη μόνο για τον Δημήτρη, μέχρι που μαθαίνει ότι εκείνος είναι πια ζευγάρι με την κολλητή της φίλη, την Έλλη! Πόσα ν’ αντέξει κανείς;