Άγριες Μέλισσες - spoiler "φωτιά": Ο Άλκης Σαραντόπουλος θα διεκδικήσει την Ουρανία;

Τι πρόκειται να δούμε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες - spoiler

H σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» η οποία προβάλλεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έχει "κεντρίσει" για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο είναι άκρως καταιγιστικές μιας και πολλά έχουν συμβεί μέχρι στιγμής.

Ο Δημήτρης Πλειώνης ο οποίος πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Άλκη Σαραντόπουλου αποκάλυψε το τι πρόκειται να συμβεί ακριβώς στην συνέχεια με την τηλεοπτική Ουρανία μιας και η σχέση τους φαίνεται να ενδιαφέρει αρκετούς.

Ο ίδιος ανέφερε πως: «Η Ουρανία μού αρέσει πολύ. Ο Σαραντόπουλος ξέρει πως είναι παντρεμένη και σέβεται την απόφασή της. ∆εν τη βγάζει από τη δουλειά του, δεν είναι κομπλεξικός.

Για εκείνον η Ουρανία είναι μια μούσα, που τον εμπνέει και τον κάνει να δημιουργεί αυτό που θέλει στη ζωή», δηλώνει στο «Secret» για τον ρόλο του. Όσο για τη συνέχεια αποκαλύπτει πως «ο Σαραντόπουλος θα συνεχίσει να τη θέλει. Θα κρατήσει όμως τη στάση που έχει μέχρι τώρα».

Οι 25/10 εξελίξεις των Άγριων Μελισσών

O Δούκας αρνείται την πρόταση του Ακύλα για νέο άλλοθι, αλλά η Μυρσίνη επιμένει και αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της Αντιγόνης.

Η Ελένη με τη βοήθεια όλων στο χωριό προσπαθεί να μαζέψει πληροφορίες μέσα στην Εστία, αλλά η ξαφνική επίσκεψη του Ζάχου βάζει σε κίνδυνο το σχέδιο της. Η Κορίνα συγκρούεται με τη Ζωή καθώς είναι σίγουρη πως κάποιο από τα παιδιά του Δούκα είναι ο εραστής της.

Ο Κυριάκος με την Ουρανία πάνε να επισκεφτούν τον Μπάμπη, αλλά τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Λάμπρος στριμώχνει το Βάϊο που αναγκάζεται να ομολογήσει. Ο Πέτρος συνεχίζει να ανακρίνει τον Σκαφά όταν μια αναπάντεχη εξέλιξη του ανατρέπει τα σχέδια. Από την άλλη, ο Κωνσταντής λίγες ημέρες αργότερα θα δούμε να χαροπαλεύει.