Τραγωδία στις Άγριες Μέλισσες - Ο Λάμπρος θα λάβει ένα γράμμα απ’ την Ελένη που θα τον τρομοκρατήσει

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο αποψινό (26/10) επεισόδιο της σειράς του ΆΝΤ1

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τραγωδία στις Άγριες Μέλισσες -  Ο Λάμπρος θα λάβει ένα γράμμα απ’ την Ελένη που θα τον τρομοκρατήσει

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις το σημερινό (26/10) επεισόδιο των Άγριων Μελισσών καθώς το νέο άλλοθι του Δούκα θα φέρει νέες αναταράξεις ανάμεσα στα παιδιά του. Πώς θα αντιδράσουν;

Οι αποψινές 26/10 εξελίξεις των Άγριων Μελισσών

H Πηνελόπη είναι έτοιμη να κάνει την τελευταία της κίνηση για να πληρώσει ο πατέρας της. Η παράνομη σχέση της Ζωής και του Κωνσταντή θα γίνει αντιληπτή από ένα επικίνδυνο πρόσωπο.

Ο Λάμπρος θα λάβει ένα γράμμα απ’ την Ελένη που θα τον τρομοκρατήσει, ενώ θα βρεθεί αντιμέτωπος μ’ ένα διαφορετικό πρόσωπο της Ανθής. Η Δρόσω δείχνει να μην τα καταφέρνει με το νέο της βήμα στον χώρο του θεάτρου.

Ένας θάνατος θα συγκλονίσει τους κόλπους του καθεστώτος, ενώ η Ελένη θ’ αλιεύσει, απ’ τον σύλλογο γυναικών, την πρώτη της σημαντική πληροφορία. Η σύλληψη ενός άντρα θα φέρει τον Πέτρο σε δεινή θέση. Κυκλοφόρησε εντωμεταξύ και ένα spoiler φωτιά!

Άσχημες εξελίξεις και για τον Λάμπρο - Θα καταδικαστεί με θάνατο;

Ο Γαϊτάνης κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στον Προκόπη και τον Μπάμπη για να φύγουν από τη Λέρο, όμως το τίμημα θα είναι βαρύ! Κι αυτό γιατί θα πρέπει να του αποκαλύψουν τι έγραφε το γράμμα που έστειλε ο Λάμπρος στην Ελένη. Προκόπης και Μπάμπης, παρά τη δελεαστική πρόταση που τους κάνει ο διοικητής, εκείνοι δεν προδίδουν τον Λάμπρο και «θυσιάζονται» για χάρη του.

Ωστόσο, ο Ακύλας για να δείξει πως είναι καλός και πως τηρεί τις υποσχέσεις του, δίνει εντολή να αφήσουν τον Μπάμπη να επιστρέψει και τα νέα κάνουν τον γύρο του Διαφανίου, ενώ ο Κυριάκος με την Ουρανία πετάνε από τη χαρά τους. Αργότερα θα ακολουθήσει και ο Προκόπης, ενώ για τον Λάμπρο τα πράγματα είναι πιο δυσοίωνα, καθώς οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι σκληρές και θα περάσει από στρατοδικείο, το οποίο και θα τον καταδικάσει με θάνατο στο απόσπασμα.