The Bachelor 2: Η αποκάλυψη της Φένιας για την σχέση που είχε με πρίγκιπα της Άσιας

"Αντί να γυρίσουμε πίσω με ταξί, γυρίσαμε με το βασιλικό αυτοκίνητο"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Η αποκάλυψη της Φένιας για την σχέση που είχε με πρίγκιπα της Άσιας

Τα... πριγκιπικά τους φλερτ αποκάλυψαν στο αποψινό (27/10) επεισόδιο του The Bachelor η Φένια, η Άννα, και η Νικόλ. Συγκεκριμένα, σε μια συζήτηση που είχαν, η Άννα ανέφερε πως τη φλέρταρε ένας πρίγκιπας χώρας της Μέσης Ανατολής.

Λίγο αργότερα λοιπόν, η Φένια δήλωσε πως έβγαινε με ένα πρίγκιπα μιας χώρας της Ασίας, όμως η σχέση τους δεν προχώρησε καθαρά για θρησκευτικούς λόγους.

«Έβγαινα με έναν πρίγκιπα. Ήμουν με τις φίλες μου σε ένα πάρτι και γνωριστήκαμε εκεί. Δεν ήξερα ότι είναι πρίγκιπας, μου είπαν ότι ήταν εκεί κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά που να πάει το μυαλό μου.

Μετά πήγαμε να φύγουμε και αντί να γυρίσουμε πίσω με ταξί, γυρίσαμε με το βασιλικό αυτοκίνητο. Δεν μείναμε μαζί γιατί… πώς να το πω; Ήταν θέμα θρησκείας», αποκάλυψε η Φένια, ενώ την ίδια στιγμή μερικές κοπέλες τα έβαλαν με την Αθηνά NY.

Η αποκάλυψη της Φένιας για τον φλερτ της με πρίγκιπα στο The Bachelor

Σάλος με το The Bachelor - Το ανάρμοστο πλάνο που έφερε το οριστικό τέλος

Πολλές αντιδράσεις έχει φέρει το The Bachelor 2 τόσο από τις εκπομπές, όσο και από τα social media. Μάλιστα, η δυσαρέσκεια του κοινού στα ανάρμοστα πλάνα που δείχνει ορισμένες φορές φαίνεται και στα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βαγγέλη Περρή για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, οι φήμες που ήθελαν το ριάλιτι να ολοκληρώνεται οριστικά στην δεύτερη σεζόν του είναι πέρα για πέρα αληθινές, καθώς ο ALPHA θεωρεί πως το συγκεκριμένο project κάνει πολύ κακό στην εικόνα του σταθμού.

Το κερασάκι στην... τούρτα, ήταν ακόμη ένα ανάρμοστο πλάνο που προβλήθηκε πρόσφατα στην τηλεόραση, με παίκτρια φορώντας μόνο το μαγιό της να δείχνει τα... προσόντα της στον εργένη Αλέξη Παππά. Το πλάνο λοιπόν, ήταν ακόμη μια αφορμή για να έρθει το τέλος του ριάλιτι από το κανάλι.

Βέβαια, εμείς γνωρίζουμε ήδη ποια επιλέγει στον τελικό ο Αλέξης!

Bachelor 2 ακατάλληλη φωτογραφία