The Bachelor 2: Αυτή τη κοπέλα έδιωξε από τη βίλα ο Αλέξης - "Κάνεις ένα πολύ μεγάλο λάθος"

Η ξαφνική απόφασή του έφερε εντάσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Αυτή τη κοπέλα έδιωξε από τη βίλα ο Αλέξης -

Μια ξαφνική απόφαση πήρε στο αποψινό (27/10) επεισόδιο του The Bachelor ο Αλέξης Παππάς. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως μια κοπέλα πρόκειται να αποχωρήσει από τη βίλα.

Ο ίδιος λοιπόν κατάλαβε πως με την Έλεν και την Μαρία έχει την λιγότερη χημεία και έλξη για αυτό και τις κάλεσε σε ένα ραντεβού, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τα αισθήματά του.

Τελικά, μετά από συζήτηση που είχε και με τις δύο, αυτή που αποφάσισε να "διώξει" από τη βίλα του The Bachelor ήταν η Έλεν, με την ίδια να "βγάζει νύχια" και να... κατηγορεί τον Αλέξη πως κάνει ένα τεράστιο λάθος! Εντωμεταξύ, η Φένια αποκάλυψε την σχέση που είχε με.. πρίγκιπα Ασιατικής χώρας!

Η αποχώρηση της Έλεν από το The Bachelor 2

Αποχώρησε από το The Bachelor και είναι αγνώριστη - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Σταύης

Εκτός Bachelor βρίσκεται πλέον η Σταύη, μιας και ήταν η κοπέλα που δεν πήρε τριαντάφυλλο από τον Αλέξη Παππά στην προηγούμενη Τελετή των Ρόδων.

Η 21χρονη αισθητικός εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας (26/10) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αναφέρθηκε φυσικά στην εμπειρία της στο ριάλιτι αγάπης.

Μάλιστα, η Σταύη εμφανίστηκε στο πλατό αρκετά διαφορετική μιας και από κοκκινομάλλα, πλέον είναι καστανή ενώ κούρεψε και αρκετά τα μαλλιά της.