Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The Bachelor 2: "Είμαι πολύ ξενερωμένη" - "Την είπε" η Ιζαμπέλα στον Αλέξη

Καθόλου καλά τα νεύρα της...

The Bachelor 2:
TV24 28.10.2021 00:31
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Για τρίτο ατομικό ραντεβού διάλεξε ο Αλέξης την Άννα, μια απόφαση που προκάλεσε τεράστια σύγχυση μέσα στη βίλα του The Bachelor, μιας και υπάρχουν κοπέλες που δεν έχουν βγει ούτε μια φορά μαζί του.

Μια από τις κοπέλες που εκνευρίστηκαν αρκετά ήταν η Ιζαμπέλα, η οποία λίγο νωρίτερα τα έβαλε και με την Αθηνά New York. Η ίδια ξενέρωσε πολύ που δεν την διάλεξε ο Αλέξης και επέλεξε για τρίτη φορά την Άννα, με αποτέλεσμα όταν εκείνος έφτασε στη βίλα με την άμαξα, η Ιζαμπέλα να κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια.

Όταν μάλιστα ο Αλέξης την ρώτησε τι έχει, εκείνη απάντησε πως.. είναι πολύ ξενερωμένη και πως πρέπει να μιλήσουν!

Τα νεύρα της Ιζαμπέλας με τον Αλέξη στο The Bachelor 2

Αυτή τη κοπέλα έδιωξε από τη βίλα ο Αλέξης - "Κάνεις ένα πολύ μεγάλο λάθος"

Μια ξαφνική απόφαση πήρε στο αποψινό (27/10) επεισόδιο του The Bachelor ο Αλέξης Παππάς. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως μια κοπέλα πρόκειται να αποχωρήσει από τη βίλα.

Ο ίδιος λοιπόν κατάλαβε πως με την Έλεν και την Μαρία έχει την λιγότερη χημεία και έλξη για αυτό και τις κάλεσε σε ένα ραντεβού, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τα αισθήματά του.

Τελικά, μετά από συζήτηση που είχε και με τις δύο, αυτή που αποφάσισε να "διώξει" από τη βίλα του The Bachelor ήταν η Έλεν, με την ίδια να "βγάζει νύχια" και να... κατηγορεί τον Αλέξη πως κάνει ένα τεράστιο λάθος! Εντωμεταξύ, η Φένια αποκάλυψε την σχέση που είχε με.. πρίγκιπα Ασιατικής χώρας!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στα δικαστήρια ο Bachelor, Αλέξης Παππάς - Μηνύει πρώην συμπαίκτη του στο Survivor 4

Εμφανίστηκε στον Αλέξη Παππά χωρίς εσώρουχο - Παίκτρια του The Bachelor 2 ξεπέρασε κάθε προηγούμενο

Share