Θρήνος στον Σασμό - Τραγικές στιγμές για τη Στέλλα

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (28/10) επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος στον Σασμό - Τραγικές στιγμές για τη Στέλλα

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (28/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, μιας και η Στέλλα θα μεταφερθεί μετά την πτώση στο νοσοκομείο, όπου θα μάθει ότι έχει χάσει το παιδί, γεγονός που θα την καταρρακώσει.

Μάλιστα, στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε και για πρώτη φορά την είσοδο του Θανάση Πατριαρχέα (δείτε εδώ λεπτομέρειες για τον ρόλο του).

Τι θα δούμε σήμερα στον Σασμό (28/10)

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου - Επεισόδιο 33

Η Αργυρώ προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια για το μίσος μεταξύ των δύο οικογενειών. Η έρευνά της, όμως, θα την οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια…

Η Στέλλα χάνει το παιδί και νιώθει τον κόσμο γύρω της να καταρρέει. Μία τρομακτική αποκάλυψη θα φέρει αντιμέτωπο τον Μανόλη με το Νικηφόρο, και θα οδηγήσει τον τελευταίο σε ένα μοιραίο λάθος, με ολέθριες συνέπειες…

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μαθαίνει την αλήθεια για την πραγματική του ταυτότητα, με τον πιο τραγικό τρόπο. Η άφιξή του στην Κρήτη αναμένεται να αναστατώσει τις ζωές των ηρώων, και να φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά, που προορίζονταν να μείνουν για πάντα θαμμένα…

Αλλάζουν το σενάριο της σειράς - Έκτακτες αποφάσεις από τον ALPHA

Όπως αναφέρει η Reallife, η επέκταση της σειράς Σασμός και για την επόμενη σεζόν συζητείται ήδη στο εσωτερικό του Alpha αλλά και στην εταιρεία παραγωγής - παρά το γεγονός ότι οι αληθινοί εμπλεκόμενοι της βεντέτας θα κινηθούν δικαστικά εναντίον του σταθμού - ώστε να ληφθούν εγκαίρως αποφάσεις σχετικά με την εξέλιξη της ιστορίας.

Έντονο προβληματισμό, ωστόσο, προκαλεί ο ίδιος ο… τίτλος της σειράς που εμπερικλείει και το φινάλε. Και αυτό γιατί, όταν επέλθει ο περιβόητος «σασμός», δηλαδή η συμφιλίωση μετά από πολυετή βεντέτα, σηματοδοτείται και το τέλος της ιστορίας.

Πώς, λοιπόν, θα συνεχιστεί η ιστορία και του χρόνου;

Στο τραπέζι έχουν πέσει διάφορες ιδέες. Το επικρατέστερο σενάριο για την ώρα είναι να… αναβληθεί για φέτος ο σασμός. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι δεν θα επέλθει «ειρήνη» στην αιματηρή διαμάχη ανάμεσα στις δύο οικογένειες στο πέρας της τρέχουσας σεζόν.

Στην περίπτωση αυτή, θα «ανοίξουν» κι άλλο οι ιστορίες των ηρώων και των δύο οικογενειών, ώστε η συμφιλίωση να έρθει… του χρόνου.