The Bachelor 2: "Σαλαμάνδρα είσαι και φαίνεσαι" - Χαμός μεταξύ Φένιας και Αθηνάς New York

Ένταση ξανά στο ομαδικό τοθς ραντεβού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2:

Με ένα ακόμη ομαδικό ραντεβού ξεκίνησε το αποψινό (29/10) επεισόδιο του The Bachelor. Αυτή τη φορά, ο Αλέξης Παππάς κάλεσε τα κορίτσια για αναρρίχηση.

Ανάμεσα στις κοπέλες που επέλεξε να συναντήσει ήταν η Αθηνά New York και η Φένια, με την πρώτη να την χαρακτηρίζει... σαλαμάνδρα και να γελάει, την ώρα που η δεύτερη έκανε μερικές κινήσεις στο έδαφος που της έδειξε ο εκπαιδευτής.

«Σαλαμάνδρα είσαι και φαίνεσαι, New York! Άκου σαλαμάνδρα» απάντησε με αρκετά νεύρα η Φένια στην κάμερα. Έφτασε, εντωμεταξύ, η απόφαση από τον ALPHA για το The Bachelor 2!

Τα "καρφιά" Φένιας και Αθηνάς στο The Bachelor 2

Δεν κέρδισε τον Βασιλάκο και μπαίνει για να διεκδικήσει τον Παππά

Μπορεί τα γυρίσματα του The Bachelor 2 να έχουν φτάσει σε τελικό στάδιο και ο Αλέξης Παππάς να έχει ήδη επιλέξει την εκλεκτή της καρδιάς του (δείτε εδώ ποια είναι), ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό έχει ακόμα να δει πολλά από το ριάλιτι του έρωτα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, στα επόμενα επεισόδια, πρόκειται να μπει στο παιχνίδι μία παίκτρια του περσινού κύκλου, με σκοπό να τα κάνει όλα άνω κάτω.

O λόγος φυσικά για την πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του The Bachelor 1, την Αντζελίνα Χαλντέντα, η οποία έφτασε ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό αλλά δεν κατάφερε τελικά να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Η Αντζελίνα, θα κάνει μία guest εμφάνιση στο παιχνίδι προκειμένου να ανακατέψει λίγο την τράπουλα και να ξεσηκώσει τα κορίτσια.

The Bachelor Αντζελίνα