The Bachelor 2: "Εγώ ποτέ δεν τα παρατάω" - Τα "καρφιά" της Έλενας στην Τζωρτζίνα

"Βγήκαν" τα μαχαίρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2:

Τέσσερα κορίτσια για να πάνε μαζί για αναρρίχηση διάλεξε στο αποψινό (29/10) επεισόδιο του The Bachelor o Αλέξης Παππάς. Ο λόγος για την Αθηνά New York, την Φένια, την Τζωρτζίνα και την Έλενα.

Λίγο μετά λοιπόν την συνάντηση τους μαζί τους, ξεκίνησε ο κακός χαμός. Την αρχή έκαναν οι δύο πρώτες, που φαγώθηκαν κυριολεκτικά μεταξύ τους και λίγο αργότερα σειρά είχαν η Τζωρτζίνα και η Έλενα.

Η πρώτη κοπέλα συγκεκριμένα είπε στη δεύτερη ότι δεν το έχει με την αναρρίχηση. «Θα τα καταφέρω ή τουλάχιστον θα το προσπαθήσω, γιατί ποτέ δεν τα παρατάω», της απάντησε ωστόσο η Έλενα με την Τζωρτζίνα να σχολιάζει: «Νωρίς θυμήθηκες να μου απαντήσεις Έλενα».

Ο τσακωμός Τζωρτζίνας - Έλενας στο The Bachelor 2

Η απόφαση του ALPHA για το The Bachelor 2 ήρθε με ένα πλάνο

Μεγάλο σούσουρο έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με το The Bachelor 2, με αφορμή τα πλάνα που προβάλλονται σε πανελλήνια εμβέλεια στην prime time ζώνη. Μάλιστα, ρεπορτάζ του Πρωινού ανέφερε πως ο ALPHA έχει αποφασίσει να κόψει το συγκεκριμένο πρότζεκτ καθώς κάνει κακό στην εικόνα του σταθμού.

Όπως φαίνεται το εν λόγω ρεπορτάζ έχει πέσει κατά πολύ έξω καθώς κάθε άλλο παρά κόβεται το The Bachelor 2. Τα γυρίσματα έχουν φτάσει σε τελικό στάδιο αν και ήδη έχει κυκλοφορήσει το όνομα της νικήτριας (δείτε εδώ ποια κερδίζει τον Αλέξη Παππά).

O ALPHA θέλησε να απαντήσει με τον δικό του τρόπο στα δημοσιεύματα που θέλουν το The Bachelor να κόβεται και αυτό ήρθε με ένα ακόμα «καυτό» πλάνο από την πισίνα της βίλας. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το κανάλι έχει αποφασίσει να μην αλλάξει καθόλου το φορμάτ του ριάλιτι μέχρι το τέλος της σεζόν και να δείξει εμπιστοσύνη στο προϊόν που πέρυσι έφερε τόσο μεγάλη επιτυχία.

Bachelor ALPHA