The Bachelor 2: Κατέρρευσε η Γιώτα - "Δεν ήμουν ποτέ ούτε ψεύτρα ούτε τίποτα"

Ξέσπασε σε κλάματα μετά την "επίθεση" που δέχτηκε από τις κοπέλες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2: Κατέρρευσε η Γιώτα -

Μετά τα κλάματα της Ιζαμπέλα στην αποψινή (29/10) Τελετή των Ρόδων στο The Bachelor 2, σειρά είχαν αυτά της Γιώτας, με αφορμή τις συνεχόμενες επιθέσεις που δέχεται από τις υπόλοιπες κοπέλες.

Σε μια συζήτηση λοιπόν που είχαν, εκείνη ξαφνικά ξέσπασε σε κλάματα, υποστηρίζοντας πως κουράστηκε να ακούει από την πρώτη μέρα πως είναι ψεύτρα και ψεύτικη.

«Απλά έχω κουραστεί από κάποιες συμπεριφορές. Δεν ήμουν ποτέ ψεύτρα στη ζωή μου. Όχι, ρε φίλε, δεν μπορώ! Έχω κουραστεί να ακούω τα ίδια πράγματα από την πρώτη μέρα. Δεν μπορώ… Δεν μπορώ να ακούω συνέχεια τα ίδια πράγματα. Εσείς νομίζετε ότι αυτά που λέτε, μπορεί εμένα να μην με επηρεάζουν αλλά έχω κουραστεί. Δεν μπορώ ρε φίλε. Ούτε μπορώ να υποκρίνομαι, ούτε μπορώ να μην δείχνω τη στεναχώρια μου, ούτε μπορώ να μην δείχνω τη χαρά μου, ούτε μπορώ να μετριάσω τα νεύρα μου. Δεν είμαι έτσι και δεν έχω μάθει έτσι.

Κάποιες κοπέλες μπορεί να μην με γουστάρουν, πρόβλημα τους. Από τη στιγμή που εγώ δεν έχω κάνει κάτι σε αυτές, να μην μου αναφέρουν τον λόγο».

Η Ιζαμπέλα, μάλιστα, ήταν από τις πρώτες που της συμπαραστάθηκαν.

Τα κλάματα της Γιώτας στο The Bachelor 2

"Κοίτα τα χάλια σου" - "Σφαγή" στην Τελετή των Ρόδων

Εντάσεις και φωνές για ακόμη μια φορά επικρατούν στην αποψινή (29/10) Τελέτη των Ρόδων στο The Bachelor 2, με πρωταγωνίστριες αυτή την φορά την Έλενα και την Ιζαμπέλα.

Σε μια συζήτηση, συγκεκριμένα, που είχαν όλες οι κοπέλες μεταξύ τους, η Έλενα (που τσακώθηκε νωρίτερα και με την Τζωρτζίνα) τόνισε πως η Ιζαμπέλα μπορεί να εκνευρίζεται όταν ακούει πως είναι ο "στρατηγός" τους σπιτιού και πως κάνει ότι θέλει μερικές κοπέλες, ωστόσο στην πραγματικότητα παίρνει δύναμη από όλο αυτό.

Εκείνη φυσικά το αρνήθηκε, με την Έλενα να συνεχίζει την "επίθεση" προς εκείνη, κατηγορώντας την την ίδια στιγμή πως δεν είναι φυσιολογικό να κάνει κολλητή παρέα με την Γιώτα, με την οποία στην αρχή μόνο που δεν είχαν "σκοτωθεί" μεταξύ τους.