J2US: Καταχειροκροτήθηκαν Μαρίνος Κόνσολος και Ελένη Δήμου - Καθηλωτική η ερμηνεία τους

Τους αποθέωσαν για ακόμη μια φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Καταχειροκροτήθηκαν Μαρίνος Κόνσολος και Ελένη Δήμου - Καθηλωτική η ερμηνεία τους

Για ακόμα μια φορά απέδειξαν πόσο καλοί είναι, σημειώνοντας μια καθηλωτική εμφάνιση στο αποψινό (30/10) J2US. Ο λόγος για τον Μαρίνο Κόνσολο και την Ελένη Δήμου.

Είναι σίγουρα ένα από τα ζευγάρια που έχουν κερδίσει τις καρδιές των κριτών και φορά με την φορά είναι ολοένα και καλύτεροι. Απόψε τραγούδησαν το «Θέλω κοντά σου να μείνω» μέσα από ένα εντυπωσιακό σκηνικό.

Οι κριτές μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την εμφάνισή τους και η βαθμολογία τους έφτασε τους 38 βαθμούς. Δείτε εδώ και την εμφάνιση της Πηγής Δεβετζή και του Θάνου Πετρέλη.

Η εμφάνιση Κόνσολου - Δήμου στο J2US

Με φλατ κοιλιά και κολλητό φόρεμα - Επέστρεψε η Κατερίνα Στικούδη λίγες μέρες μετά την γέννηση του γιου της

Ξανά στο πλατό του J2US επέστρεψε η Κατερίνα Στικούδη, λίγες μέρες μετά την γέννηση του γιου της. Η ίδια ανέβηκε στην σκηνή με ένα σούπερ κολλητό φόρεμα, με τους πάντες να αναρωτιούνται.. από που έβγαλε το μωρό, μιας και η κοιλιά της ήταν φλατ!

Η τραγουδίστρια ήταν πανευτυχής και αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές του, αποκάλυψε πόσο πολύ της έλειψε η παρέα του J2US ενώ στο προηγούμενο live συνδέθηκε με τον Νίκο Κοκλώνη μέσω skype.

«Μου λείψατε πολύ, σας έβλεπα βέβαια από το σπίτι. Ο μπέμπης είναι πάρα πολύ καλός και έχω γίνει πολύ ευσυγκίνητη.

Πήρα την άδεια του για αν είμαι εδώ. Τον ρώτησα εάν μπορώ να φεύγω μόνο τα Σάββατα για λίγες ώρες και μου απάντησε, μανούλα να πηγαίνεις».